חדר בעיתי.

קטקטXD

New member
חדר בעיתי.

שלום, עברתי לחדר אחר בבית שלי, אבל עברתי מחדר בעיתי לחדר בעיתי. בחדר הזה יוצא שהמיטה-במקרה זה מיטה וחצי, צריכה להיות מתחת לחלון, מול הדלת כך שגם המיטה מול הדלת וגם החלון מול הדלת, ואין אפשרות למיקום אחר משום שיש ארון בנוי שרצוי לא להרוס ועוד 2 דלתות בחדר לחדר אמבטיה פרטי וחדר ארונות שהוסב לפינת עבודה. עוד בעיה שבדיוק מול הדלת ישנה דלת של אמבטיה ושרותים לאורחים (עברתי מקומה שנה לראשונה :\) ואז בדיוק מול הדלת של השרותים יש עוד דלת לחדר שהיה אמור להיות חדר כביסה או משהו אבל הוסב לחדר מצעים ומגבות כן שיוצא שיש חלון-מיטה-דלת-דלת-דלת-חלון בקו ישר. מה עושים? שמעתי על ספירלות או פעמונים או קריסטלים או משהו... אפשר לשים גם מובייל? ואם כן אז איפה ואיזה?

דנה A

New member
דלת מול דלת

הי קטקט, במצב כפי שתארת של חלון-מיטה-דלת-דלת-דלת-חלון, הפתרון האידאלי הוא סגירת הדלתות בזמן השינה. בשונה מקריסטל או מובייל או ספירלה, הדלת בעת סגירתה הופכת ל"קיר", וכך אין צורך בשימוש בשום מוצר בתלייה, תיקון פשוט ואפקטיבי
כמה זמן עבר מאז המעבר? לילה טוב דנה

קטקטXD

New member
אז זהו, שאני לא יכולה לישון שם :\

ישנתי שם חצי לילה ולא יכלתי לישון. ומתי שסוגרים את הדלת\ החלון מאוד מחניק אם אין מזגן ובקומה שלי נמצאים 3 אחים שלי 2 בני שנה ואחד בן 3... אז בקומה שלי אין מזגן בלילה כי זה מרכזי לצד שלנו והם יהיו חולים טפו טפו טפו... ואי אפשר להעביר אותם חדרים בינתיים למרות שיש חדרים פנויים כי הם קטנים ומפחדים שהם יפלו חס וחלילה במדרגות :| כך שאני מעדיפה לשים מובייל בחדר כי אני מילא אשים אז איפה? ואפשר לשים עוד אחד במסדרון? ומזה ספירלה?

דנה A

New member
מעבר לחדר חדש

הי קטקט, שינויים תמיד משפיעים עלינו, ישנו זמן הסתגלות לשינוי, יתכן ולא ישנת פשוט כי זה שונה, כי צריך להתרגל, נסי מס' לילות ועדכני אותי. לגבי הדלתות - את דלת חדר המצעים את יכולה לסגור? מה לגבי דלת האמבטיה - האם אותה תוכלי לסגור? בחדרך שלך, נסי להטות את הדלת חלקית, לא לסגור אותה לחלוטין אלא להטות אותה. את הספירלה את יכולה להוסיף במזדרון בין חדרך לבין חדר האמבטיה, אך זה לא במקום סגירת הדלתות. נסי ועדכני אותי, דנה

למעלה