ממש לא, באזור תעשיה הישן בנתניה
יש חברה לייצור ארונות מוכנים, זה סמוך למרכול ששמו הממן הישן ממש בחניה ושם רכשתי שתי ארונות בגובה של 2.40 ס"מ ברוחב של 1,60 כל ארון שיצא לי יחד בגודל רוחב של 320 על 240 גובה, הם עומדים סמוך אחד לשני והדלתות הארוכות לכל הגובה ובכל צבע שבוחרים והשירות היה נהדר. יש גם אפשרות לארגן את המידוף והתליה כפי שמבקשים, אני אירגנתי אותם כך שבאחד יהיה יותר מדפים ובשני יהיו יותר תליה כעת אני מכפילה את הארונות במרכז חדר הארונות ומקווה שאוסיף עוד יחידות כאלו עוד נראה כיצד בדיוק אבל זה התנון, אה כן, ויתרתי בתכנון הארון על מגירות כי לא ראיתי שזה יעיל עבורי מאחר ולנעליים יש לי ארונות פלסטיק של כתר עם סלסלות בתוכם,המחיר היה כ 1300 ש" לכל ארון כולל הובלה והרכבה היה זה לפני שנה. בקיר ממול לאורך כל הקיר יש לי תליה של ראלצו שניתן לרכוש תמורת סכום די סמלי בכל הום סנטר או איקאה, כך שאם את אדם צנוע בדרישות יש לאיקאה פתרונות לתליה מדהימים לחדרי ארונות עם מתקני סלסלות שיכולים להתאים ללבנים ועוד מה שרוצים, לדתעי אפשר לוותר על חברה שתארגן לך ארונות עץ מהודר שלא תמיד יכולים להכיל כי אין לך מקום כפי שאני מבינה לפני 8 שנים עשיתי אותו הדבר אבל בתוך חדר ארונות ארוך של 430 אורך ו230 רוחב ואש שילמתי יותר עבור הארונות וזאת למרות שביטלתי את הדלתות , בינתיים מכרתי את הבית והשארתי לרוכשים את הארונות וכעת אני מתגוררת בשכירות ומקווה שתוך שנה כשנסיים לבנות ולסדר את הבית החדש זה מה שמתוכנן. לחדרי הילדים הפעם ויתרתי על חדר הארונות לגמרי כי לכל ילד הכנתי מקום לארון במידות שתיארתי למעלה אבל בודד כי לילדים זה מספיק לי. תנסי ליצור יותר אורך ואולי אפילו להכניס לחדר את הארונות ניצבים ובחדר הארונות תתקיני רק את התליה והסלסלות זה גם יכול להיות יעיל מארח וארון בחדר אינו תופס הרבה מקום רק עומק של 60 ס"מ לאורך קיר של 3.20 מר' ואז יש לך ארון ניצב בחדר ומסודר עם מדפים שמספיקים לחדר שינה ובחדר הארונות יהיה לך תליה וסלסלות לאיחסון שאר הבגדים והנעליים והמעילים וכל השאר. לאחר שאני היום גרה עם ארון בחדר זה בכלל לא מפריע כי בחדר הסמוך התקנתי את התליה כי לא היה לי מקום לבגדים ויש לי חדר נוסף ומיותר בבית כעת, לכן אני ממליצה לך על הפתרון.