חדר ארונות

danbros

New member
חדר ארונות

שלום לחברי הפורום, בשעה טובה אנחנו מתכננים בית חדש. חדר הארונות המתוכנן אינו גדול (2X2.5 מ') ולכן הייתי רוצה לתכנן אותו באופן יעיל וחכם. הייתי רוצה לראות פתרונות שונים לחדרי ארונות - האם מישהו מכיר אולם תצוגה או אתר שבו ניתן ללמוד על הפתרונות השונים? תודה רבה!

זהבה נ

New member
כמה יותר גדול כן יותר טוב

הכל יחסי כמה מקום יש לך להקדיש לנושא חדר הארונות חשבי על כמויות הבגדים שאת רוצה לתלות וכמה מקום זה דורש ואחר כך כמה מדפים את צריכה . אני מקדישה ךלנושא חדר שלם בגודל 3 על 4 מטר מרבע כי ככה זה אצלנו ואני מתכוונת להשתמש בחדר הזה גם לפינת מחשב צמודה לחדר השינה שלי. בהצלחה

danbros

New member
גודל החדר

לצערי, אין אפשרות ליותר גדול מ-2 על 2.5. זה נתון שממש לא ניתן לשנות אותו. אז אסתדר עם מה שיש, ובמסגרת המגבלה הזו אבנה את החדר הכי יעל וחכם שניתן ליצור. היכן הזמנת את הארון עצמו? האם הלכת לראות פתרונות באולמות תצוגה שונים? האם מישהו מכיר פתרונות כאלה?

זהבה נ

New member
ממש לא, באזור תעשיה הישן בנתניה

יש חברה לייצור ארונות מוכנים, זה סמוך למרכול ששמו הממן הישן ממש בחניה ושם רכשתי שתי ארונות בגובה של 2.40 ס"מ ברוחב של 1,60 כל ארון שיצא לי יחד בגודל רוחב של 320 על 240 גובה, הם עומדים סמוך אחד לשני והדלתות הארוכות לכל הגובה ובכל צבע שבוחרים והשירות היה נהדר. יש גם אפשרות לארגן את המידוף והתליה כפי שמבקשים, אני אירגנתי אותם כך שבאחד יהיה יותר מדפים ובשני יהיו יותר תליה כעת אני מכפילה את הארונות במרכז חדר הארונות ומקווה שאוסיף עוד יחידות כאלו עוד נראה כיצד בדיוק אבל זה התנון, אה כן, ויתרתי בתכנון הארון על מגירות כי לא ראיתי שזה יעיל עבורי מאחר ולנעליים יש לי ארונות פלסטיק של כתר עם סלסלות בתוכם,המחיר היה כ 1300 ש" לכל ארון כולל הובלה והרכבה היה זה לפני שנה. בקיר ממול לאורך כל הקיר יש לי תליה של ראלצו שניתן לרכוש תמורת סכום די סמלי בכל הום סנטר או איקאה, כך שאם את אדם צנוע בדרישות יש לאיקאה פתרונות לתליה מדהימים לחדרי ארונות עם מתקני סלסלות שיכולים להתאים ללבנים ועוד מה שרוצים, לדתעי אפשר לוותר על חברה שתארגן לך ארונות עץ מהודר שלא תמיד יכולים להכיל כי אין לך מקום כפי שאני מבינה לפני 8 שנים עשיתי אותו הדבר אבל בתוך חדר ארונות ארוך של 430 אורך ו230 רוחב ואש שילמתי יותר עבור הארונות וזאת למרות שביטלתי את הדלתות , בינתיים מכרתי את הבית והשארתי לרוכשים את הארונות וכעת אני מתגוררת בשכירות ומקווה שתוך שנה כשנסיים לבנות ולסדר את הבית החדש זה מה שמתוכנן. לחדרי הילדים הפעם ויתרתי על חדר הארונות לגמרי כי לכל ילד הכנתי מקום לארון במידות שתיארתי למעלה אבל בודד כי לילדים זה מספיק לי. תנסי ליצור יותר אורך ואולי אפילו להכניס לחדר את הארונות ניצבים ובחדר הארונות תתקיני רק את התליה והסלסלות זה גם יכול להיות יעיל מארח וארון בחדר אינו תופס הרבה מקום רק עומק של 60 ס"מ לאורך קיר של 3.20 מר' ואז יש לך ארון ניצב בחדר ומסודר עם מדפים שמספיקים לחדר שינה ובחדר הארונות יהיה לך תליה וסלסלות לאיחסון שאר הבגדים והנעליים והמעילים וכל השאר. לאחר שאני היום גרה עם ארון בחדר זה בכלל לא מפריע כי בחדר הסמוך התקנתי את התליה כי לא היה לי מקום לבגדים ויש לי חדר נוסף ומיותר בבית כעת, לכן אני ממליצה לך על הפתרון.

bar 23

New member
יש חברות פירזול שנותנות פתרונות

איחסון מעניינים וחכמים לחדרי ארונות. תעשי בגוגל "חדר ארונות" אני בטוחה שתמצאי המון דברים. בכל אופן לדעתי אם ניתן להגדיל אותו אז תגדילו, לי אישית נשמע קצת קטן... בהצלחה!

את לא חייבת לקנות..

ארון של ממש,זה מגושם ותופס המון מקום ואין מספיק מדפים.את יכולה פשוט לעשות על כל החדר מדפים מודולריים בגדלים שאת בוחרת מהרצפה עד התקרה ומקיר לקיר.המדפים יכולים להיות גם מעץ וגם ממתכת.תלוי במה שנראה לך יותר.מעץ ניתן להשיג בהום סנטר ולגבי אלה ממתכת את צריכה לפנות לחברות פירזול.

פיטנגו4

New member
אצלי

מדדנו את כל הבגדים: קולב+ המכנסיים התלויים עליו, החולצות על קולב, אורך ורוחב קרש גיהוץ מקופל, וכו', ותכננו מדפים ומגירות שמתאימים ספציפית לבגדים שלנו. ולצרכים האישיים. הצד "שלו" שונה מהצד "שלי". כך יש התאמה אישית מדוייקת ופחות בזבוז. הארון מגיע עד התקרה, למעלה מאפסנים שמיכות וכריות. למטה מגירות עמוקות - ואז לא צריך להתכופף, ומנצלים 100% של העומק. לדעתי, ניצול הפינות המקסימאלי הוא כאשר אין פינות
: ארון מול ארון מקצה עד קצה, במקום ארון בצורת "ח". ליד הקיר המרוחק שמנו דברים ניידים. ארונית נעליים, סולם.

למעלה