חדרי מבוגרים

BlogTV Police10

New member
חדרי מבוגרים

אתמול בלילה יצא לי להיות שם פשוט גועל איך שאנשים מתנהגים 3 משדרות הפסיקו את השידור כבר בדקות הראשונות, ניסיתי לשמור על הסדר שם אבל רשימץ החדר באורך מגילת אסתר עד שאני מגיעה לשם כבר עלה המסך פעמיים, חוץ מזה שחדר הסאדו גועל נפש, אני חושבת שזה הורס קצת את השם לתפוז, הם שמו סרט אתמול וחישמלו שם בחורה וכל הדברים האלה, אנשים היו בשוק ואני לא יודעת אם סוגרים כזה דבר או לא, עד עכשיו איפשרתם להם לשדר. כנ"ל ךגבי צלם גבוה, שולחים לי פרטי "הוא אונס אותה" שום דבר לא השתנה איתו, מאז הפעם האחרונה שהייתי במבוגרים לפני חודשיים אולי, היא מתנגדת הוא מנסה אבל בסוף לא עושים כלום. אני חושבת שצריך לגבי כל זה כללים ברורים יותר

BlogTV Police35

New member
טיפ קטן

לגבי הרחקת משתמשים, אין צורך לחפש את שמם ברשימת השמות הארוכה. ניתן פשוט ללחוץ על שמם בחלון החדר עצמו, ממש בשורה שלמעשה בגללה אנחנו רוצים להרחיק את המשתמש, ושמו יסומן אוטומטית ברשימת השמות. ואז כל שנותר לעשות זה ללחוץ על כפתור ההרחקה. :)

BlogTV Police10

New member
עוד דבר להדגיש

יש סקס ויש אלימות אם שני בני הזוג רוצים לשדר במבוגרים אז זה בסדר אבל ברגע שזה הופך להיות לחץ מצד אחד זה יותר גרוע מזה שמבקשים מבחורה ברגיל להתפשט, פה הוא עושה את זה לא מבקש, נכון שזה נתון לשיקולה היא יכולה ללכת אבל הצופים לא צריכים לראות כזה דבר. אני חושבת שצריך להיות קו אדום לא לאלימות במיוחד לא לסאדו לא היה בסרט שום דבר שקשור לסקס הכל היה קשירות אלימות השפלה, בקיצור גועל

BlogTV Police21

New member
מה לעשות... אני מסכים איתך, הדר...

יש סקס, ויש אלימות. אילו אלו היו הצלפות קטנות.. סבבה.. אבל מה שהיה שם אמש, עובר את הגבול. לא הייתי רוצה לחשוב שזו הרמה שתפוז רוצה להגיע אליה, ויתרה מכך, לא הייתי רוצה שתפוז יורידו אותי לרמה הזו. אני תמיד אוכל לספק משוב ומענה למען עבודתי בשוטר... אבל אתם לא חשובים שיש גבול לזוועה שאתם חושפים את האנשים שמגיעים לאתר האינטראקטיבי של תפוז? יש בחור חרמן שרוצה להראות את החברה שלו.. סבבה. יש בחור חרמן שעושה דברים בניגוד לרצונה, לא סבבה בכלל. אתם בטח שואלים "מה אנחנו יכולים לעשות בשבילה"? מספיק. אנחנו יכולים להגדיר שאלימות היא לא סקס. כפייה מינית, היא אונס! זה כבר לא עניין של שחור ולבן. זה שחור לכל הדעות. שי פוליס21

BlogTV Police36

New member
תגובה לחדרי מבוגרים

אני בהחלט מסכימה עם הדר אתמול בחדר של דרושה צייתנית הראו ממש איך מחשמלים בחורה לא נראה לי לעניין שדברים כאלו ישודרו חייב להיות קו אדום. תפוז חייבת לאסור שידורים מהסוג הזה. מקווה שתגובה תגיע בהקדם מהמנהלים.

Queenati

New member
חדרי המבוגרים

בחדרי המבוגרים אכן ישנה בעייתיות, ואפילו הם פונים אלי בבקשה שיכנסו אליהם יותר שוטרים לשמור להם על הסדר. לכן בעצם הלכנו על הקשחת המדיניות - שאנשים ילמדו כיצד להתנהג. כמו כן, ענת הקוקסינלית ביקשה סיוע בחדרה. ממש מתנהגים אליה בצורה מחפירה. באשר לסאדו-מאזו, מכיוון שמדובר בחדר של בוגרים - והם עושים זאת בהסכמה, אנו נמשיך לאפשר להם לשדר זאת. כל עוד לא מדובר על עבירה על החוק (כגון אונס, פדופיליה וכד').

BlogTV Police10

New member
ושאין הסכמה?

כמו בחדר של צלם גבוה וחברתו שהוא מעלה לה את החולצה כל הזמן ומראה את התחתונים שלה והיא מעלה את זה בחזרה

BlogTV Police10

New member
כשבחורה אומרת לא זה לא

ואנחנו צריכים לכבד את זה ולא לתת לו לשדר שיביא מישהי שמסכימה אין בעיה אנחנו מלמדים את הילדים שצופים ויש הרבה ילדים שם שלעשות דברים כאלה לבחורה זה בסדר

למעלה