חדרי כושר בחופשה?

spoild

New member
חדרי כושר בחופשה?

איך אני יכול לברר מידע אודות חדרי כושר "זמניים" באילת? אני נוסע לחופשה ולא רוצה להחמיץ אימונים, אולי אפילו זאת תיהיה הזדמנות להפגש עם חבר´ה חדשים בתחום. אני אוצה לבוא, לשלם לאימון (סה"כ שלושה) וזהו, בבית המלון שלי לא יהיה חדר כושר ולכן אני ב"בעיה". פתרון?

galitosh

New member
היי

לא נשמעת לי כזאת בעיה..פשוט תברר באיזה בתי מלון יש חדרי כושר שזה בדרך כלל בא ביחד עם הספא שלהם ובדכ גם יש אפשרויות כניסה בתשלום לאנשים שלא מהמלון לי אישית יצא להיות במלון ספורט שהחדר כושר שם בינוני אבל יש בו את כל הציוד שצריך חופשה נעימה גלית

Einatm

New member
אם אני לא טועה, יש בתפוז פורום אילת

אני מניחה שה"מקומיים" יידעו לתת תשובות מדוייקות יותר.

סייפיי

New member
תשובה של מקומי...

יש בקלאב הוטל (מול הקניון הגדול) חדר כושר טוב שבו אני מתאמן, ויש להם אופציה לכניסה יומית, זה עולה איזה 20-30 ש"ח ליום, ואתה יכול להיכנס כל היום כמה פעמים שאתה רוצה, החדר כושר עצמו בדר"כ לא עמוס (עם סאונה יבשה ורטובה וג´קוזי), יש די הרבה מכשירים וחברה על הכיפק. יש גם חדר כושר קטן במלון דן, אבל יש בו יחסית מעט מכשירים ואני לא יודע אם מי שהוא לא אורח המלון יכול להיכנס. עוד אופציה היא מועדון הכושר "לב אילת" אבל אני לא יודע עליו פרטים. מקווה שעזרתי. אה ודרך אגב, כדאי לך להיזהר, אנחנו המקומיים לא אוהבים זרים...

GHSI

New member
מלון נפטון

חדר כושר מצויין קצת הרבה אנשים אבל מקמועי לחלוטין ויותר זול מקלאב הוטל אבל אם אתה רוצה פינוק אמיתי סייפי צודק קלאב הוטל הוא התשובה ועצה שלי תלך בצהאיים כי אם לא תתיבש שם שעה בהמתנה לכל מכשיר!!!

למעלה