צר לי אך השקפת עולמך תואמת את דירות
השיכון של שנות ה70. היות ואנחנו לא חיים בשנות ה70 ישנם סטנדרטים אחרים שהם קצת מעבר לסטנדרטים שאת מכירה או הורגלת אליהם בילדותך, גם אני העברתי את הילדות שלי בחדר של פחות מ9 מ"ר ביחד עם אחי הצעיר, כשהמיטה הזוגית פתוחה אין רצפה לדרוך עליה וכשהיא פתוחה אי אפשר לסגור\לפתוח את הדלת. אלה לא סטנדרטים ואני לא מציע לאף אחד שבונה וילה היום ללכת ולעשות חדרי שינה של פחות מ12 מ"ר, זאת בכיה לדורות ואני יכול לדבר על זה מניסיון של בניית ממ"ד במידות הכמעט מינימליות לגודל ממ"ד עפ"י הג"א, זאת הייתה טעות שלצערי אין לי את האפשרות לתקן. אין פה שום עניין של השקפת עולם ואין פה שום עניין של השתקעות בחדרים, כשלילד אין מקום בחדר הוא סוחב את הבלאגן שלו לסלון או למטבח או לכל חלל גדול ופתוח אחר בבית וזה לא סוג של דבר חיובי מאחר ולכל שטח בבית יש את היעוד המוגדר לו, אין שום סיבה שילד ילמד במטבח כשיש לו 20 הסחות דעת מסביב בגלל שאין מקום להזיז כסא וחצי בתוך החדר. אני לעיתים מביא אליי הביתה חברים בשעות הקטנות של הלילה, יושבים ושותים, לפעמים ארבעה ולפעמים גם שישה אנשים ויותר, את כולם אני מכניס לתוך חדר של 13 מ"ר בכיף גדול, בלי צפיפות, בלי דוחק ובלי הצורך להפריע לשאר יושבי הבית, תחשבי קצת יותר משנתיים קדימה, תחשבי 15 שנה קדימה עם ילדים בגיל 20 או 22, שם "כללי המשחק" משתנים לגמרי. לתשומת ליבך.