חדרה ובילויים..

העדר קולנוע - בושה!!!

בתור שכן שלכם מגבעת חיים, בשבילנו העיר הגדולה זו חדרה. וכשרוצים לצאת לראות סרט בעיר, קודם בודקים מה יש בחדרה. אבל בחצי השנה האחרונה אין בחדרה קולנוע, וזו בושה וכלימה שבעיר ואם בישראל, עיר שסביבה אוכלסיה כפרית גדולה, אין מקום לראות את הסרטים החדשים שרצים ברחבי הארץ. אז כדאי שראש העיר שלכם, לפני שהוא רץ לבנות שוק חדש, ידאג קודם כל לחיי התרבות במקום ויבנה קולנוע. מה שאנחנו יכולים להציע לשכנינו מחדרה, זה את דוכן הפלאפל הכי טוב בסביבה, ואת תערוכות הכלבים שנערכות אצלנו בחלק מהשבתות. מה 26.11 ובכל שבת עד סוף השנה (חוץ מ 24.12) תהיה אצלנו תערוכת כלבים והתשלום הוא בסך הכל 10 ש"ח על חניה.

חחח קרעתם אותי כולכם

אבל הרוב באמת נכון ... וזה דפוק :( חדרה באמת עיר המתים אין פה כלום רק כמה אתיופים שרצים מפינה לפינה

חדרה... הפסקה ללא עיר...

כתושבת בורחת מחדרה, די השתעשעתי מהתגובות כאן.. קודם כל: זה כבר עובר כל גבול! לסגור קולנוע? מי עושה דבר כזה? ולמה? דבר שני: מי לעזאזל חושב ברצינות שפיצריה זה מקום בילוי??? ועוד כמה "חוכמות": אין מקומות בילוי בחדרה מסיבה אחת בלבד- מאפיה! כן! החיילים של ג'רבי והמאפיה הרוסית/קווקזית כל היום מגרבצים בבתי הקפה שברוב של הפיאצה, רבים עם עצמם ומוציאים את התיסכולים שלהם על העסקים שבדרך נס הצליחו לשרוד... זוכרים את החנות הקטנה והחמודה שהיתה מאחורי התחנה של אולגה באגד? מישהו זוכר שבוקר אחד היא היתה שרופה? למה?! מה כבר מכרו שם? ארטיק, במבה ומסטיק עגול? (האם זה התנגש במונופול של מישהו?) הקטע הוא: שחדרה לעולם תישאר עיר רפאים כי ככה הכי נוח ל"מישזהלאיהיה"! וככה הילדים והנוער יעשו הכל כדי לברוח משם, לבלות במקומות אחרים ולהתבייש בעיר עם הפוטנציאל המעולה שלה להיות עיר תוססת.. אז זהו.. שרק פוטנציאל לא מונע מהילדים האלה לחפש מה לעשות בערב ואחה"צ, אז הם מוצאים סמים ברחובות.. או דוקרים אחד את השני כדי שיהיה "אקשן" והבנות שלנו מסתובבות בצומת (צומת המשטרה, הכיכר הגדולה.. נו.. "משהו" ללא הפסקה>>>חלילה מלעשות פרסומת, לא מגיע להם..) והבנות שלנו מחפשות להעביר ת'זמן בכיף.. והבנות שלנו נחטפות ונאנסות או במקרה הטוב מציעות את עצמן בתשלום.. ואלה "הילדות הטובות" שההורים שלהן חושבים בטיפשות שהן יצאו "לבלות" בחדרה. פלא שברחתי??? מסקנה: צריך לעזוב את חדרה כמה שיותר מהר! צריך לתת לה לדעוך ולמות כדי שיהיה אפשר לשקם אותה.. כי מאפיה ופרוטקשן הם כמו סרטן - הם נמצאים רק במקומות שיש עדיין מה לקחת מהם. זהו.. אנרכיה!

yogyd

New member
נוער חדרה תתעוררו!

כל חיי אני גר בעיר המועפשת הזו. כבר 23 שנים וכל פעם הגעתי לאותה מסקנה. העיר הולכת ומדרדרת. נוער תתעוררו!!!! הבעיה היא לא שאין מקומות בילוי, כי אם היו אז מי היה מגיע? מאכלסים את חדרה בכל מי שהחברה והממשלה זרקה, יש לנו יותר בתי מחסה לעברינים מכל עיר אחרת, יותר פיגועים, יותר בני מיעוטים, ראשי עיר עברייניים, כנופיות פשע. בכל שבוע רק תפתחו את העיתון (ואני לוחם בקבע ככה שלא יוצא לי לראות יותר מידי עיתון) ותראו שם מודעת פשע שקשורה לחדרה. החינוך מידרדר, האלימות גוברת, אין כמעט לוחמים ביחידות מובחרות, ובכל דור ודור כיתות המצטיינים בבית הספר נראות כמו כיתות מב"ר של שנתיים לפני כן. כנער ניסיתי לתרום ולעזור בכל דרך אפשרית (תנועת נוער, מועצות נוער למיניהם ועוד...) ואני מבטיח לכם שאני לא מפליל אף אדם מבחינת דת גזע או מין. אבל חדרה הפכה להיות פח האשפה של מדינת ישראל. אני כבר לא אזרח מודאג, אני רק מחכה לרגע שאני אברח מכאן.

karkmen

New member
הצגת הקולנע האחרונה

עיר ללא קולנוע היא עיר ללא זהות. אצלנו עסוקים תמיד בזהות לאומית. ימין ושמאל, ומצפים תמיד לאהבת המולדת. אבל תשאלו אנשים מה הם זוכרים מהעיר שלהם? את קולנוע רקס בירושלים, את קולנוע ארמון בחיפה, מרכז בתל אביב וחוף בחדרה... עד היום קוראים למקום "חוף". (חכה לי ב"חוף" בחמש וחצי). ראש עיר- או קולנוע- או תתפטר!!!

../images/Emo31.gifחדרה!!!

כל מי שזה באמת מפריע לו: שיצביע:
אם יהיו מספיק אנשים שבאמת חושבים שיש טעם להילחם בעד חדרה.. אז אולי אנחנו יכולים לעשות את השינוי! מי איתי? הרעיון הוא: להשיג כמה שיותר קולות והצבעות (לא כפולות..) כדי להילחם נגד האדישות המזוויעה של הממשלה כשזה נוגע לחדרה! בני נוער: אתם העתיד! תתפלאו עד כמה אתם יכולים להשפיע! אומנם ברחתי משם אבל בכל זאת - יש לי שם משפחה... אנרכיה - ועכשיו!

למעלה