חדיש...חדש...

טומי*

New member
חדיש...חדש...../images/Emo26.gif

יצא לאויר העולם...תעודת גימלאי/ת מ.ד.א. לקח זמן (הרבה) אך הופיע היום תודות לבועז נורקין ואלי בין

orend123

New member
שתי שאלות

א. מה התעודה נותנת למחזיק שלה? ב. מאיזה גיל יוצאים לפנסיה במד"א? 55? מעניין אם גם המנהלים הבכירים... וחומצזה בן כמה אתה שיש לך תעודה? אורן

טומי*

New member
גיל הפרישה במ.ד.א. כמו בכל....../images/Emo9.gif

המשק גיל 65 אני באופן אישי לא מכיר הרבה עובדי שטח כגון נהגים/פארמדיקים שיצאו לפנסיה בגיל הפרישה הרשמי די הרבה אני מכיר שעזבו ו/או פוטרו בגלל מחלות. על המנהלים הבכירים אינני רוצה לדבר...ועדיף כך לארגון הגמלאים מקבלים עובד שפרש בגיל 65 או שעבד לפחות 20 שנה במ.ד.א. עכשיו לגבי...אני פוטרתי לפני שנתיים וחצי לאחר עבודה של 21 שנים,לכן נתקבלתי אומנם לאחר קשיים רבים לארגון הגמלאים.היום אני בן 53 אך למעשה בחודש הבא אהיה בן 5 לאחר לידתי מחדש (מוות קליני) מה התעודה נותנת אין לי מושג נראה בעתיד. זהו אני חושב שעניתי על הכל יש לי אתר תמונות בוובשוט אם בא לכן/ם כנסו ותראו http://community.webshots.com/user/tomitomi2

ITAYF

New member
יופי של תמונות...באיזה מצלמה???../images/Emo45.gif

טומי*

New member
הממממממ ... עברתי ..../images/Emo12.gif

אוטם חריף מקיר לקיר בשריר הלב, עם הפרעות קצב חמורות קומפליט אוי בלוק ושאר הירקות. עברתי שתי החייאות שאת הראשונה במיון לאחר כעשר דקות שהנט"ן הבוי אותי לשם את השניה בשתיים בלילה וממש קצרה של 2-3 שוקים. את ההחייאה הראשונה (16 שוקים) ניהלו הצוות נט"ן של ת-א פארמדיק חיים קטאלן רופא גדי ומתנדבת מאיה ש. וכמובן כל הצוות של ב"ח איכילוב.עבדו עלי מעל לחצי שעה והנה אני עוד כאן. שבת שלום!

nsr

New member
אההההההההההההההההההההה

אני קראתי עליך פעם כתבה שהייתה בעיתון. יש תמונה שלך כאשר אתה מורם ע"י שני אנשים , נכון?

טומי*

New member
ואללה נכון...../images/Emo6.gif

אחד מהם זה מורדי ביטון שהיה מנהלי ובין מצילי והשני הפארמדיק חיים קטאלן יש לך אחלה זיכרון!

toibis

New member
טומי התמונות שלך ממש יפות

מתי התחלת לצלם יונתן טויביס הנהג הירוק

טומי*

New member
האמת שמיזמן מיזמן...../images/Emo9.gif

אך בשנים האחרונות מאז פיטורי ממ.ד.א. כל הזמן המצלמה איתי ומצלם כל מה שזז וגם לא.

למעלה