חדירה

חMודי

New member
חדירה

1:
האם אתן רואות בתור נשים צעירות שבפעם הראשונה של איבוד הבתולין, אתן חשות כי החדירה כואבת ומצריכה נניח "הרגעה" או הרדמה לפני הפעם הראשונה או שזה לא כזה סבל?

2: איפה מרגישים שמגיעים לחדירה עמוקה- האם הממוצע הוא תוך שניה מזמן החדירה, ניתן להגיע לחדירה מלאה ועמוקה מספיק?

3: האם יש הגזרה של נרתיק/ כוס צר?

seymore butts

New member
הרדמה לפני הפעם הראשונה ?

1. קשה לי להאמין שמישהי תסכים לזה. מילא החשש שהגבר ינצל את היותה רדומה וייכנס לה לתחת, אבל מי תעלה על דעתה לספר שנים אחר כך שישנה בפעם הראשונה שלה ולכן היא לא זוכרת ממנה כלום?
2. אם הביצים שלך מתחככות בחור התחת שלה סימן שהחדירה עמוקה.
3. עזוב אותך מכּוּס, תעבור לתחת. שם כמעט תמיד צר.

seymore butts

New member
תאמין או לא

כל אחד או אחת מביא או מביאה מדי פעם "וואחד יציקות". לרקטום מנגנון סיכה מיוחד שאפשר התרחבות די הצורך בשעת חירבון ללא השלכות לטווח הארוך (והצר).

אז זה

בעצם דומה למנגנון הילודה ?

תחשוב איזה עולם נפלא היה לנו לו בני האנוש היו נקלטים ו מתרבים מהישבן .

זה היה לפני הרבה מאוד שנים

אבל אם עושים הכנה טובה זה לא כזה כואב שצריך הרדמה..
אתה לא חותך שם קיר בטון.

עד הסוף זה כשעצם האגן שלך צמודה לשלה

dare devil ית

New member
ראית פעם את התמונה הפרה היסטורית

של איש המערות עם הנבוט? בשביל מה אתה חושב שהיה לו נבוט?
גברים של היום כל כך עדינים, ההרדמה...מכה בראש, אילפון קל וכשהיא מתעוררת לתת לה סיגריה ולהגיד לה מזל טוב את לא בתולה.

קטניפ

New member
בהנחה שאתה שואל כי אין לך ניסיון

אז בוא נעשה קצת סדר
הפעם הראשונה יכולה להיות מכאיבה מאוד ויכולה להיות מכאיבה פחות - זה תלוי בלא מעט גורמים ובין השאר בשאלה כמה הבחורה רגועה ומשוחררת, כמה ניסיון יש לצד השני ועוד ועוד. אני די בטוחה שאם תעשה סקר תגלה שאף אחת לא תציין את הפעם הראשונה כסקס הטוב ביותר שלה ועדיין עם הפרטנר הנכון זו בהחלט יכולה להיות חוויה נעימה.

עומק החדירה תלוי מן הסתם בקצב שבו אתה מתקדם. תתקדם מהר - תחדור מהר פנימה, תתקדם לאט - החדירה תהיה איטית יותר.
לי לוקח כמה שניות כל פעם מחדש להתרגל לזין שנכנס לתוכי ולכן כמעט אף פעם הוא לא חודר מיד עד הסוף, אלא אם אני ממש ממש רטובה ומגורה מקודם.

כוס צר? אם אין לך זרנוק של מכבי אש בין הרגליים סביר להניח שתצליח לחדור לכל כוס. ייתכן שתיפגש בבחורה שצריכה מעט יותר הכנה (לשון, אצבעות, חומר סיכוך) אבל זו הכנה שווה

והעיקר? תעשה חיים ותהנה

למעלה