חדירה קשה

חדירה קשה ../images/Emo10.gif

היי. אני וחברתי היקרה (בני 23 ו22) מנסים לקיים יחסי מין מלאים, אך יש בעיות בחדירה. האיבר קשה אמנם, אך היא בתולה, ואפילו כשהיא מכניסה אצבע זה כואב לה. איך מתקדמים מהמצב הזה? היא רוצה לעשות את זה בפעם אחת, למרות שיכאב לה, אני בעד לעשות את זה צעד צעד. איך מתקדמים הלאה? האיבר בקושי חודר וזה כואב לה. האם נתקלתם במקרה כזה?

קצת מהר

להציע ניתוח. ולא כדאי לרוץ ולהשתמש בחומרי סיכה. עדיף קודם פשוט ללמוד איך לגעת באישה שאיתנו, ולגרום לה הנאה ותענוג, כך שלא נצטרך שום חומר חיצוני...

גברתי המנהלת . היא כותבת

שגם עים אצבע זה כואב . האצבע דקה חייבת לבטק את הכרום . ולא שייך למישחק מקדים רק עניין של לחיצה עים חומר מחליק . לא הולך חייב להיתערב רופה בעניין . זו דעתי!. וזכור לי הליילה הראשון שלי אחרי החתונה ב68 כאב מהיתרגשות ההיה יבש . לקחתי סבון וצ'ק ניכנס . והירטבתי את הסדין בדם . ואישתי הראתה לאימי במנוחה את הסדין שהיא הייתה בתולה

bioc1

New member
אל תדאג...בד"כ האיבר לא נכנס עד

עד הסוף בפעם הראשונה שמנסים וגם לא בפעם השניה או השלישית...זה גם נורא כואב לאישה בד"כ ולכן עדיף כל פעם לנסות להכניס קצת ממנו עד שהוא נכנס עד הסוף...צריך פשוט המון סבלנות...

shanaya2

New member
יכול להיות

שהיא לא מספיק רטובה ואז כל חדירה ולו הקטנה מכאיבה לה בחיכוך, יכול להיות שהיא רגישה מהרגיל, כל הבחרוות, גם הצרות שבינהן, נבתקות מתישו, סבלנות...

pussy arch

New member
כוס נעול

ידידי הטוב אפשרות א - הדרך הקלה KY JEL פותח כל תקלה מומלץ רק במקרה שהנערה סובלת מקושי בחדירה בשל יובש או גירוי נמוך אפשרות ב - וגיניסימוס (שם של מחלונת) מצריכה טיפול כיווץ לא רצוני של השרירים שאינו מאפשר חדירה . הטיפול הוא ארוך ומצריך הרחבה בשלבים של הנרתיק רצוי להתייעץ עם סקסולוג או רופא

שלום לך...

הדרך הקלה שהצעת היא באמת במקרה שהגבר לא מתעניין בכלל באם הבחורה נהנית או מגורה. אוקיי, לא משנה מה קורה איתך, אני אשים משהו מלאכותי ואכנס אלייך בכל מקרה. זאת לא נראית כמו הדרך הישרה אל הנאה הדדית... והאפשרות השנייה שהצעת, עוד הדרך רחוקה אליה, במיוחד כשמדובר על בתולה, שעדיין לא התנסתה בכלל. וגם מה שציינת בטיפול אינו מה שאני מכירה כלל. בעיני, הלכת רחוק מידי ומהר מידי, אבל תודה על הניסיון לעזור...

חדירה קלה ../images/Emo13.gif

היי ביישן, האם חברתך מגורה כשאתה מנסה לחדור אליה. האם היא גמרה קודם וכעת היא רטובה וכל גופה רק מבקש שייכנסו אליה. אם לא, אז נדרשת כנראה עוד "עבודה" לפני הניסיון לחדור. לגוף האישה לוקח זמן להתגרות ולתהליך פיזי לקרות באיזור של איבר המין, עד לאפשור קל ונעים של חדירה. רק אחרי שתנסה באמת לענג ולגרות אותה, כמה זמן שהיא צריכה, אפשר להתחיל (אולי) לדבר על "בעיה"
והבעיה היא לאוו דווקא פיזית או לאוו דווקא כזאת שפותרים עם חומרי סיכה (בעיקר אם היא בעצם נפשית). בינתיים, פשוט תעשה לה טוב, תלטף אותה, תנשק אותה איך שהיא אוהבת, תגלה מה מגרה אותה, ותראה אותה נמסה לך בין הידיים...

היי שוב

כן, היא מגורה. היא בעצמה אומרת לי כשהיא רטובה. היא לא גומרת כלום, מכיוון שאני לא מצליח להביא אותה למצב כזה. בכל פעם שהיא מתנשפת בחוזקה ונראה שהיא מתקדמת, פתאום היא טוענת שיש כאב ומפסיקה אותי... היא חושבת שזו 'בעיה', למרות כל תחנוניי.

לא הבנתי

את :"היא לא גומרת כלום". התכוונתי להביא אותה לגמור דרך גירוי בדגדגן, כמו שרוב הנשים גומרות. מעטות הנשים שגומרות מחדירה... נראה לי שאם אתה לא תתייחס אל זה כאל בעיה, אז גם היא לא. האם נראה לך שהיא פוחדת ממשהו, וזה מה שמביא לקושי הפיזי?

אני לא מתייחס לזה כאל בעיה. זו היא.

אני לא מנסה לגרום לה לגמור דרך חדירה. כי אני ממילא לא מצליח לחדור וברור לי שרוב הנשים גומרות דרך הדגדגן. לא חושבת שהיא פוחדת. פעם היא ניסתה, עם החבר הקודם - פעם יחידה וזה לא עבד. והיא לחוצה על זה. אבל אני אומר לה השבוע שאנחנו מסיימים עם נסיונות החדירה, ולפי דעתי נתחיל עם אצבעות. ככה היא תהיה פחות לחוצה וזה גם יבוא לה בהפתעה. נבדוק את זה ככה. אגב, עוד משהו - אני בור ולא יודע איך להגיע לדגדגן. אני מגרה אותה בסביבות אמצע איבר המין והיא נהנית. אבל לא בטוח שהדגדגן שם. והיא מעולם לא אוננה...

כמה דברים...

זה נשמע שפתיחות מהצד שלה יכולה להוביל אל הנאה ושתקשורת ושיתוף פעולה בין שניכם היא המפתח. זה לא אתה לחוד והיא לחוד, אלא שניכם ביחד תוכלו לגלות את מה שעושה לשניכם טוב. כמה פשוט. ביחד תוכלו לגלות את נפלאות הדגדגן שלה, זו לא אמורה להישאר תעלומה, אתם מוזמנים לגלות ביחד איפה הוא ותוכלו להיעזר בקישורי הפורום, כדי לזהות את המיקום המדוייק שלו

אנחנו מדברים על הכל בפתיחות...

ואני נוגע בדגדגן ובאמת נעשה לה נעים והיא מתנשמת ומתנשפת, נראה שהיא נהנית, עד שברמה מסוימת זה נהיה לה כואב ואני מפסיק. זה פשוט לא עובד
ממה יכולים לנבוע כאבים לקראת הסוף? כל פעם נראה כאילו צריך ממש עוד טיפה והיא תגמור, אבל זה לא עובד. עזרה?

טוב ששאלת ../images/Emo13.gif

מה שאתה מתאר מאד מוכר מתיאורים של נשים רבות. לחלק ניכר מסתבר מהנשים, עדיף מגע לא ישיר בדגדגן, אחרת הרגישות גבוהה מידי והמגע הנעים הופך לכאב. לכן, כדאי מאד לנסות ולגעת מהצד של הדגדגן לדוגמא, ולגרות מהתחלה משם ולא לגעת בו באופן ישיר בכלל. לשם כך, תצטרכו לגלות איפה הדגדגן ממוקם... באתר הזה תוכל למצוא המון המון הסברים ואיורים, שנכתבו על ידי נשים והם יחסית מאד אמינים. תסתכל גם בעוד אתרים הנמצאים בקישורי הפורום. יש שם המון עזרה, גם גרפית בנושא. זה נפלא שאתה משקיע כל כך בהנאתה. ממש נפלא

למעלה