חדירה מתחת למים

Ruth232

New member
חדירה מתחת למים

יש לי שאלה,אולי קצת מוזרה
חבר שלי וגם אני מאוד רוצים לקיים יחסי מין,אנחנו עושים כמעט הכל חוץ מהחדירת הזין שלו לתוך הכוס שלי
הוא לא רוצה לעשות עם קונדום כי הוא טוען שזה לא יגרה אותו ואני לא יודע אם לקחת גלולות

מחר אני הולכת איתו לימית 2000 וחשבתי ששם נקיים את "החדירה"(או לחלופין אם לא שם אז נלך לים).
זה לא שאנחנו נזדיין בתוך הבריכה,אלא נלך לתפוס פינה איפה שיש פחות אנשים,הוא יעמוד מולי יוריד את התחתונים שלי ושלו ויחדיר כל פעם את הזין,ככה אולי נעשה את זה כמה דקות
השאלה שלי האם יש סיכון שאיכשהו הנוזל זרע יחדור לתוך האיבר מין שלי מתחת למים?ובכלל האם עדיף לקחת גלולות ולהזדיין איתו בצורה נורמלית?(אני בת 17,לא יודעת אם גלולות יזיקו לי)

misty10

New member
לפי דעתי

את קודם כל צריכה לחשוב האם את מוכנה לזה... אם התשובה היא כן, אני ממליצה לעם לעשות בדיקות למחלות מסויימות לפני שצוללים למים...
ושוב לדעתי (ולא, אני לא אשת מקצוע), לא צריכה להיות שום בעיה עם גלולות, מתוך נסיון שלי קונדום לפעמים נקרע ואז נמצאים בפחד כן הריון לא הריון... למה צריך את זה, וזה גם די מפריע לפעמים לאקט...
ואם תעשו את זה מתחת למים מתחת לחול בתוך הכינרת או בתוך האמבטיה... הזרעים נכנסים לתוכך, כיוון שהשפיכה היא בתוך הנרתיק... ואפילו אם תנסו את שיטת המשגל הנסוג... גם אז יש כמה טיפות שיוצאות לפני שמרגישים את הרגע הזה מגיע... ולמרות המיתוסים שזה לא יכול להכניס להריון... כן, זה מכניס להריון...
אז כדאי מאוד להיות בוגרים, לקחת את ההחלטות הנכונות...
בהצלחה

Maldini Girl

New member
אם יש חדירה, מן הסתם יש סיכוי

שהזרע יחדור לתוך איבר המין שלך.
ודבר שני, עד כמה שידוע לי ,קיום יחסי מין במקום ציבורי נחשב לעבירה על החוק, מה גם שזה די מגעיל (בעייני) כי בימית 2000 מסתובבים גם הרבה ילדים.

אז מה עושים
נו, ברצינות.
קודם כל, שילמד להתמודד עם קונדום. איך שמעתי מישהי אומרת השבוע "כן חומד, גם לנו זה פחות נעים. ובכ"ז, שים קונדום". קשה לי להאמין שזה מה שימנע ממנו להתגרות.
שנית, למה שלא תתחילי לקחת גלולות? היום בגלולות יש סיכון מינימלי, ההורמונים בהן הן במינון נמוך ולפני שתתחילי לקחת רופא יתאים לך את הגלולות (בדר"כ אחרי בדיקת דם ו/או אולטרסאונד.כדי להתאים לך את הסוג הטוב ביותר)
מה שבטוח, זה שגלולות יזיקו לגוף שלך הרבה פחות מלהכנס להריון ולבצע הפלה.
ושקונדום אולי לא כ"כ סקסי אבל יגן עלייך ממחלות מין.

Ein Li SaFek

New member
מכירה את ורדה רזיאל ז'קונט? כן, זו מהרדיו

שנים שהאימרה שהייתה הכי מזוהה איתה הייתה "תזרקי אותו"
אף אחד לא שכח לה את זה.

כשאני קורא את מה שכתבת, זה בדיוק מה שבא לי להגיד לך : תזרקי אותו!
אבל זה רק בגלל שאני מתעצבן
את בטח לא מבינה מה הקשר - אז הינה הקשר. בחור שאומר לך משפט כמו "קונדום לא יגרה אותי, אני לא רוצה לשכב עם גלולות" כשהוא יודע שאת לא מוגנת (בתור התחלה) מהריון לא רצוי, הוא ילד קטן, אגואיסט ואנוכי, שחושב רק על עצמו. לא מעניין אותו אם את תכנסי להריון, או תעשי הפלה, או תולידי ילד, הוא חושב רק על איך הוא מזיין אותך בלי חתיכת סיליקון קטנה שמפריעה לו להרגיש אותך הכי טוב שיש. רמה כזו של אגואיזים אפשר למצוא בד"כ אצל סוציופתים. אז זו אופציה אחת. אפשר גם להוסיף כאמור שהוא ילד קטן, כי לא רק שהוא חושב רק על עצמו, אפילו על עצמו הוא לא חושב : ואם תכנסי להריון ולא תעשי הפלה, מי לדעתך יהיה חייב במזונות? רמז דק - הוא! ואני אפילו לא נכנס פה לאלמנט מחלות המין, שברגע שהוא מבטל את הקונדום הוא בעצם אומר "תסמכי עלי שאין לי מחלות מין, ונקווה שזה נכון כי אחרת את תדבקי".

אז קודם כל, את צריכה לעשות חושבים טוב טוב, אם הוא אומר לך את זה כי הוא ילד קטן ולא מודע להשלכות של קיום יחסי מין בלי הגנה להריון ומחלות מין, או בגלל שהוא אגואיסט ומטומטם, שיודע את זה אבל לא אכפת לו ממך ומההשלכות של הפעולה הזו עלייך.
תמיד יכול להיות שזה שניהם
מפה מגיע הרעיון של תזרקי אותו
ואם את לא רוצה לזרוק, לפחות שבי עם עצמך ותביני מה זה אומר
ותשבי איתו ותתני לו בראש על העניין הזה, תעמידי אותו במקום שלו.

אז - אחרי זה, נגיע לתכל'ס:
הכי פשוט שבמקום להסתבך, פשוט תעשי את זה במיטה עם קונדום!!!
מבטיח לך, שבחור נורמלי, אחרי שרואה את החברה המאוד יפה שלו, יעמוד לו כמו תותח
גם עם 2 קונדומים (רמז - אסור לשים יותר מאחד, זה רק יגרום לחוסר הגנה)
כל דבר אחר שהוא אומר לך - זה תירוץ

אין לי מושג למה החלטת שאם הוא יחדיר לתוכך את הזין, ויוציא במשך כמה דקות זה לא נקרא "להזדיין"
מסקרן אותי קצת, מה זיון נחשב בעינייך אם לא חדירה של איבר המין שלו במצב זיקפה לתוך האיבר שלך?
כמו שכבר אמרו לך, זה ועוד איך זיון
וכל פעם כשהוא חודר אלייך ככה, את בסכנה להכנס להריון (ברגע שנוזל זרע יחדור לתוכך)

למה את צריכה בריכה או ים? האם יש מצב שהוא החדיר לך את הרעיון שמיים ימנעו ממך כניסה להריון?

ועכשיו, נחזור לאמצעי מניעה : קודם כל, קונדום
קונדום יורד אחרי שהתמלאו שני מקרים :
1. נבדקתם שניכם למחלות מין (גם אם הוא אומר שהוא בתול!!!)
2. את לוקחת אמצעי מניעה אחר (זה יכול להיות מדבקה, גלולה, או טבעת)
רק אמצעי מניעה כלשהו ימנע ממך כניסה להריון)
וגניקולוג טוב, יתאים לך את אמצעי המניעה הטוב בשבילך

אל תקחי צ'אנס
ואל תקשיבי לבחורים שנותנים לך תירוצים מטומטמים ללמה את לא צריכה להשתמש באמצעי מניעה כלשהו כשאת שוכבת איתם
לא רוצה אמצעי מניעה? שישכב עם פראיירית אחרת.

אחחח כמה שאתה צודק!!!

אני הייתי פועלת בדיוק כמו ש"אין לי ספק" רשם אבל אם בכל זאת את מתעקשת לקיים אתו יחסי מין דבר ראשון תעשו בדיקות נגד מחלות מין ורק אז תרשי לעצמך לקיים איתו יחסי מין בלי קונדומים.
מקיום יחסי מין בתוך מים (שאותי באופן אישי זה מאוד מקומם שאת רוצה לקיים יחסים במקום שיש בו כל כך הרבה ילדים קטנים!) בין אם זה במקום ציבורי או באמבטיה, הזרע יכול להיכנס לאיבר מין שלך ויש סיכוי גדול מאוד להיריון אז תורידי את האופציה הזו מהפרק.
לדעתי, תיגשי לרופא שיתאים לך גלולות למניעת היריון. אני מאמינה שהוא ייתן לך גלולות כמו "פליים" שהם עם מינון נמוך של הורמונים ומתאימות לבנות צעירות שזו הפעם הראשונה שהן לוקחות גלולות...
ועד שכל זה קורה או שלא תקיימו יחסי מין או שתשתמשו בקונדומים, ותאמיני לי שהוא יתגרה עם או בלי קונדומים!

muse18

New member

ברור שיש סיכוי להריון וזה לא סיכוי קלוש
המחשבה על להיות מוגן כי זה במים- זה ממש בולשיט זה לא נכון.
כל העניין שזה מה שקורה בתוך הגוף ולשם מים לא מגיעים ולא משפיעים.
ולמה פעם ראשונה ככה אני לא מצליחה להבין.. זה אמור להיות משהו מיוחד (טוב לא לכולם זה ככה) אבל ככה את דמיינת את הפעם הראשונה? אני לא בטוחה שהמחשבה הייתה על בריכה מלאה בשתן וילדים מתרוצצים לידכם, גם מי שיצלול לידכם יוכל לראות אתכם. אני לא נגד הרפתקאות ,לפעמים זה נחמד, אבל זה לא העניין פה, העניין הוא שאתם לא אחראים ולא משתמשים באמצעי מניעה.

רואים לפי מה שהבחור אמר לך כמה הוא חסר בגרות, ילדותי, הוא לא רוצה לשים קונדום כי זה מציק לו? איזה פינוק, כן קונדום זה מציק מה לעשות?!מקווה בשבילך שהוא לא זה שהציע את הרעיון של לעשות את זה בבריכה, ומה עם תינוק זה פחות יציק לו? המחשבה המעוות של בני הנוער בימינו זה משהו..

תיבדקו למחלות, או שהוא יפסיק להתבכיין וישתמש בקונדום, או שאת תתחילי לקחת גלולות מרופאת נשים, ואם את לא יודעת אם יזיק לך אז תשאלי רופא נשים! הוא בטוח יענה לך, יש המוןןןן נשים שלוקחות גלולות.
את כבר 17 תתחילי לקחת אחריות ותלכי לרופא\ת נשים

The good wife

New member
לא שייכת לפורום אבל חייבת להגיד לך כמה דברים

1. אם יש חדירה כלשהי בלי קונדום, גם אם הוא לא גמר בפנים את יכולה למצוא את עצמך בהריון. אם הוא גמר בפנים גם סקס באוקיינוס לא יגן עלייך.
2. הדבר הזה "לא גומר עם קונדום" זה המצאה של גברים שחושבים שהחברה שלהם נחמדה מדי. מכל הסיפורים ששמעתי בהקשר לא היה אחד שלא גמר.
3. סקס בתוך המים הוא תענוג מפוקפק מאד. את חייבת להיות מגורה ברמות קשות בשביל שזה יעבוד. סקס במים מלוחים נשמע לי שורף וכואב. בנוסף, אתם צריכים להיות מאד מיומנים בשביל לעשות סקס במקום כל כך ציבורי בלי שמישהו ישים לב.
4. יש היום גלולות במינונים נמוכים, לכי לרופא נשים שיבדוק אותך וירשום לך מה שמתאים. אבל קחי בחשבון שעדיין בגילך עדיף להשתמש בקונדום.
5. אם החבר שלך מנסה לשכנע אותך לשכב איתו בתוך בריכה מלאה בילדים (וכל ההפרשות שמגיעות אתם) רק כדי שלא יצטרך לשים קונדום, באמת שעדיף לך למצוא מישהו יותר טוב.

ונכנסתי לפה בטעות אבל הייתי חייבת להגיב לך כי גברים כאלה לא ראויים לבחורות כל כך נחמדות.

למעלה