חדירה לפרטיות!?

חדירה לפרטיות!?

לאור מקרי ההתעעלות של גננות בילדים החליטו בלא מעט מוסדות חינוכיים {לרוב עפ"י לחץ ודרישת ההורים} להתקין מצלמות. בין אם זה מצלמות וידאו למעקב ובין אם זה מצלמות אינטרנט {שההורים יוכלו לצפות בלייב במתרחש במוסד החינוכי} כאשר נודע ע"כ לצוות,לא אחת קמה התנגדות רבתי מצידם להתקנות אלו. יש מי שטען לסיבת חדירה לפרט ויש מי שטען שזה יכניס את הצוות ללחץ ועבודה תחת לחץ היא קשה ויכולה לגרום נזק נפשי גם לצוות. ולא רק אלא שהעבודה לא תהי'ה אמיתי,אלא מזוייפת משהו. {אגב,אני מכירה גם כמה הורים בגן רישתי מסויים שהתנגדו להתקנה מהסיבות הנ"ל}
מה דעתכם??? מי אכן צודק???
האם הייתם מוכנים לעבוד תחת מצלמות בכל פינה???

touti

New member
2 הצדדים צודקים

באופן אישי, לא מסוגלת לנקות דירה כשהעיניים של בעלת הבית בגב שלי, זה מעצבן, זה מגביל ומעל הכל פוגע באווירת האמון שצריכה לשרור בינינו. אם היה לי חשש להתעללות מגננת עד כדי כך שארצה להתקין מצלמת מעקב, הייתי מוציאה את הילד מהגן. להתקין מצלמת מעקב פוגע באמון שצריך להיות בין גננת להורה. ושבירתא מון פוגע גם בתפקוד של הגננת וגם בהתקדמות של הילד כתוצאה מכך.

ציפי81

New member
מלחיץ בצורה זוועתית

ההורים והמערכת החינוכית לא תמיד רואים את הדברים עין בעין. גם אם ניקח את הגננת הכי מקסימה בעולם תמיד יש מי שיחלוק על אופן פעולתה. כתוצאה מכך, כל הורה כזה כשיתחיל לצפות בנעשה בגן יקשה את החיים על הגננת כמעט על כל תנועה שלה. זה בלתי אפשרי! חושדים? תתקינו מצלמות. אחרת, זה כמו לומר "הנך אשם כל עוד לא הוכחת אחרת", וזה בדיוק ההפך ממה שקבוע בחוק: החשוד זכאי כל עוד לא הוכח אחרת.

במקום עבודתי הקודם היו מצלמות.

והיתה מידי פעם גם נוכחות של האבא או האמא. זה לא הפריע לי,פרט למקרה שרציתי לחטט באף,חחח. במקום הנוכחי אין לי מושג. אבל אני נוהגת כאילו יש. כלאמר עובדת עם בקורת עצמית מאד גבוהה.תחשבו שהיום בכל קניון, בהרבה חנויות, בכל הרשתות הגדולות יש מצלמות ואנחנו מתנהגים כרגיל.אז אין סיבה שלא תהיינה מצלמות. כי במקרה הצורך כשחלילה קורה משהו רע יש אפשרות לבדוק מה קרה. אז נכון שזה דורש מהצוות להיות נאמן לעבודתו, ועלול לפגוע בצנעת הפרט...אבל טובת הילדים קודם כל לדעתי.

אמממ...כן..הייתי מוכן..

אבל שיוסרו בשעות הבוקר הפנויות שלי..חחח..לאפשר מרחב מחיה פרטי מינימלי..חחח..למרות שמסתבר שגם בלי הטכנולוגיה המתקדמת ,שירותי בילוש תדירים סביבי...חחח..וד``ל..

reo2

New member
למה את מברכת את בטר בברוך הבא? אלו שירותי

הבילוש שהתכוונת אליהם???

תודה,על האיחול..

למרות שליתר דיוק ,היית מאחלת..תתחדש על הניק,כי מזמן באתי הנה..

ציפי81

New member
טוב לדעת. יש עוד אנשים שנושאים כאן שני ניקים?

חוץ מדנידין שעבר סופית להשתמש רק בניק אחד...

reo2

New member
סתם נראה לי שיבוט של בטר לפי הכתיבה שלו...

אני בעד

לא דווקא כאלמנט מעקב אחר הגננת יותר לצפות בילדים שלנו לפעמים תוך כדי עבודה מבלי להפריע לתפקוד הכללי לסדר היום בגן

סאני42

New member
לא קל לעבוד כך ....

מצד שני יכול להיות נחמד לצפות בילדים ולהיות רגועים.... דילמה. עברתי את הגיל ... למזלי ילדי יצאו מהגנים ללא טראומות...(אני מקווה

תורני

New member
לפעמים אין ברירה!!!

עקב ריבוי המקרים הקשים לא יתכן שילדים יופקרו ועוד במקום שאמור לתת להם את ההגנה והחום הכי טוב שאפשר -נכון לא צריך להגזים מעקב בין ההורים יעיל יותר מאשר מצלמות

למעלה