חדירה לחלומות

חדירה לחלומות

היי, מישהו ראה נמרוד הראל? הוא נכנס לחלום של מישהי ואמר לה בדיוק מה היא חלמה. האם ניתן לגרום למישהו לחלום על משהו? איפה ניתן להתחיל ללמוד על זה? בברכה, אביעד א.

hodaya157

New member
גמאני ראיתי ת'תוכנית!

זה היה מדהיםם!! אני מנסה ליצור חלומות צלולים רגילים והוא כבר נכנס לחלומות של אחרים..! בנאדם הזה מגניב כל פעם מחדש..!

לקשמי

New member
למה לעשות את זה? ../images/Emo5.gif

אני לא הייתי רוצה שמישהו יחדור לי לחלום ויראה על מה אני חולמת. מה עם קצת פרטיות? וזאת הסיבה שגם לא הייתי עושה את זה בעצמי לאחרים.

לאאאאאאא

הוא לא חדר לה לחלום. הוא גרם לה לחלום על משהו .. ואז אחרי שהיא קמה הוא אמר לה בדיוק מה זה.

בדיוק!

זה כמו אם תחשבו על ליצנים, תקראו חומר על ליצנים לפני השינה כל יום - יגרום לכך שיופיע לכם ליצן או 2 בחלום וסיכוי יותר גבוה שיופיע לכם משהו מסויים בחלום אם ה"משהו" הזה מרגש אתכם או מצפים לו... לדוגמא: יום לפני שנסעתם ללונה פארק הבטחתם לעצמכם שתעלו (לראשונה) על רכבת הרים - זה בוודאות יופיע לכם בחלום נ.ב אני ממש לא חדש פה, רק חזרתי מחופשה ארוכה - מי שרוצה להיזכר מוזמן לקרוא באחד מן המאמרים שלי פה - מאוד שימושיים

Silly LoveSong

New member
האמנם?

איפה ההוכחה שאותה מישהי היא לא שותפתו למתיחה? דבר כזה אי אפשר להוכיח. רק אם האדם יחדור לחלום שלך ואח"כ יספר לך, רק אז אאמין לו. בינתיים זה מוטל אצלי בספק.

silverhawk

New member
אני יכול להגיד לך בוודאות

ששום קטע בתכנית (או בהופעות שלו, לצורך העניין) לא נעשה תוך שימוש ב'משת"פים' מהקהל. עם זאת, זה לא אומר שמדובר בכוחות על טבעיים (ולא מדובר בהם, כפי שנמרוד שב ומציין).

silverhawk

New member
לצערי לא ראיתי

אבל אני מקווה שימים הקרובים הפרק יעלה לפליקס.

לקשמי

New member
פליקס זה מדור בתפוז

שבו מתפרסמים סרטוני וידיאו בכל מיני נושאים.

למעלה