חדירה אנאלית

חדירה אנאלית

אז הגיע הזמן
החלטתי להגשים
רכשתי חומר סיכה, פלאג וסטרפ (אפילו 2) וגם יש לי פרטנר שרוצה, מוכן, משתוקק שאבדוק זאת עליו.
איך מתחילים?
מעולם לא ניסיתי. לא רוצה לגרום נזק או להכאיב (לפחות לא יותר מידי.. סתם)
אפשר בבקשה הדרכה קצרה?

A לוןA

New member
את צריכה יותר לדייק-

את מתכוונת לפן הנפשי או לאקט עצמו?
אם התשובה היא השניה- יש כמה הודעות אינפורמטיביות בעניין בנבחרות של פורום סקס :)

פן נפשי?

לא חשבתי על זה בכלל..
נראה לך שיש פה עניין?
זה רק התשוקה, הטירוף הרצון להגשים פנטזיות..

A לוןA

New member
בוודאי

כמעט כל מי שנכנס לבדסמ יש התחבטויות עם עצמו- כי בדסמ מערער חלק מההבניות התרבותיות שהעצמיות שלנו מושתת עליהן. אני אלים? אני פסיכופת? בדסמ זה רק למופרעים, לא? למה אני לא יכול להנות "סתם" מסקס? מה "דפוק" בי שאני צריך לכאוב/להכאיב? (הרי כאב זה רע) וכו'.
גם למי שנחדר בפעם הראשונה יכולות להיות מחשבות כאלו, כי המיניות הגברית מובנית כך שהגבר הוא החודר והאישה הנחדרת. מה זה אומר שחודרים אלי? אני עדיין גברי בעיניה? ובעיני? אני הומו? למה בכלל אני צריך דווקא את זה? ועוד כהנה.
&nbsp
בטירוף של התשוקה והחרמנות לא ממש חושבים על זה, כי ההורמונים והאדרנלין משתוללים וקצת משתקים מחשבה רציונלית- אבל בתור השולטת בסצנה- את בהחלט צריכה לתת על זה את הדעת, ביחוד אם זו הפעם הראשונה שלו (ושלך)

ענייני אגו

הוא כבר התנסה בעבר הרחוק. אני עדיין לא. לפחות לא עם סטרפ. משחקי אצבעות וכדו'

אם על הפן הנפשי הזה אתה מדבר אני חושבת שיש לנו פה אי הסכמה.אתה נופל פה על דעות קדומות וסטראוטיפים.
יש שם נק' "G" והיא מהנה. למה לא לנצל אותה?
אין פה עניין של אגו. ממתי יש אגו במיטה?
לא שלי, לא שלו.
נכון, באינטרקציה איתו אני המובילה והקובעת. האם זה אומר שהאגו שלי מטפס להנאתו בסולם? רחוק מכך.
הוא גבר. עצם זה שהוא מוכן להתנסות ולנסות מרגש אותי. האם זה אומר שעצם זה שהוא נשלט מוריד את האגו שלו למצולות? אהה, לא.
אני אישה. הכי אישה שיש ואני זו ששולטת. מתוך צורך, הבנה והכלה שזו אני וזה מה שעושה לי טוב.

להתייחס לעניין של סקס מוטרף, תשוקה עניין משותף ועוד ולהביא אותו לנק אחת - שהיא החדירה - ושם להגיד לי לשים לב "כי הוא גבר" בעייתית בעיניי.

A לוןA

New member
לא הבנת אותי :)

התכוונתי לומר שהזהות שלנו (המינית ובכלל) בנויה, בין היתר על הבניות חברתיות. אחת ההבניות הללו היא למשל שאסור להכאיב. הפן של הכאב בבדסמ מערער את ההבניה הזו ויכול להוביל להתלבטויות ומחשבות כמו "למה אני צריך את זה? מה לא בסדר בי?" וכו'- שהן מחשבות מאוד נפוצות למי שמתחיל בדסמ. ההבניה של כאב=רע היא דוגמא.
&nbsp
לעניין עליו שאלת- ההבניה של גבר=חודר יכולה להביא, במקרה שלך בו הגבר נחדר, לשאלות שלו עם עצמו- אם גבר=חודר ואני ההיפך- איך היא תופסת אותי עכשיו? זה בכלל נורמלי? למה אני צריך את זה? אולי אני הומו? מה "דפוק" אצלי שאני לא כמו כולם?
&nbsp
לא אמרתי שהדיעות האלו נכונות/בריאות (להיפך)- הן פשוט חלק מהבניה תרבותית/חינוכית- וצריך להבין שהמחשבות יכולות לצוץ דווקא ברגעים אחרי שהאדרנלין וההורמונים נרגעים- וצריך לדעת איך לטפל בהן, להכיל אותן ולהרגיע.

מוטרפת19

New member
אלון , הסברת את זה מצויין

למעשה, זה בדיוק מה שקרה לי ברגע שנכנסתי לעולם הבדסמ.
היתה לי תקופה , אמנם קצרה יחסית, שבה לא היה לי כ"כ ברור למה אני צריכה את כל הכאב הזה, למה מצד אחד אני מתענגת עליו, ומצד שני, בגלל ההבניה החברתית אני לא מסוגלת להכיל אותו. כי אני חושבת שמשהו לא בסדר איתי.
למזלי, השולט שלי, נתן לי את המקום לבטא את עצמי, ועזר לי לעבור את "התקופה" הזו.
לכן, מאוד חשוב שהצד הדומיננטי בכל הסיפור באמת יהיה מודע להשלכות הפסיכולוגיות שיכולות להגיע אחרי פרץ אדרנלין כזה או אחר.

A לוןA

New member
מסתבר

כמו שאמרו החבר'ה של מונטי פייתון- "you are all individuals" :)
מסתבר שהמון תהליכים שאתה עובר, ונראה לך שאתה עובר אותם לבד, ואף אחד לא יוכל להבין אותם- יש אחרים שעברו אותם לפניך- שאלו את אותן שאלות, חוו את אותם ההתלבטויות ובסופו של דבר- יגיעו פחות או יותר לאותן מסקנות.
&nbsp
וזה בדיוק הכח של המקום הזה- להגיד שאתה לא לבד, לא "דפוק" ולא שרוט- ויש כאלו שעברו את זה לפניך ויכולים לעזור ולסייע.

Whip

New member

בדיוק, והחלק הזה של התמיכה והשיתוף חשוב במיוחד למתחילים.

לא חדשה. כבר הרבה זמן בתחום

היו נשלטים בעבר. האקט הספציפי הזה לא עניין. עכשיו כן. מבינה את המשמעות בלהיות שולטת. של סאב ספייס. של הדרופ בסוף. את ההכלה החיבוק הליטוף המילים של סוף הסשן. לא חדשה בקיצור. שאלתי על האקט עצמו וכשהעלת את הפן הרגשי בקטע הזה תהיתי אם יש אישיו שלא עליתי עליו. אין הבדל פה בין חדירה אנאלית לגבר או לאישה. ועל זה עניתי.

Whip

New member
יש הבדל מהותי

בין חדירה אנאלית לגבר או לאישה. לא לחודר\ת, כמובן, אלא לנחדר\ת.
אישה, עקב טבעם של יחסי המין ה"רגילים", "רגילה" ו"בנויה" לחדירה.
גבר לא, ולא סתם להיות נחדר נתפס אצל רוב גברים כאקט של ניוש.

כמהאפשר

New member
או-הו.. יש הבדל מאוווווד גדול.

ובכנות? סליחה אם זה נשמע בוטה, התגובה הנחרצת שלך סותרת מאוד את ההכלה שחייבת להיות אצל שולט. אצל דום.
יש איזשהו טוח רגשי שעליו בדיוק דיברתי בתיאור שלי את העולם הזה. שמבדיל בין סתם אדם למישהו שי-ו-ד-ע להיות דום. שיודע להיות מוביל. שיודע להיות מישהו שסומכים עליו, בוטחים בו.
&nbsp
זה לא רק הענין של לבצע דברים מסוימים, לומר מילים מסוימים, לעשות סדר פעולות.
זה כמו הכשרון, היכולת להיות מורה.
בדיוק אותו הדבר.
&nbsp
או שיש בך את זה. או שאין.
או שאת צריכה להגיע לשם עדיין.
&nbsp
וממה שנשמע, הייתי חושבת פעמיים על הסשן הזה.

בלנקה10

New member
המאמר שהביא Whip מצויין...

בנוסף אני חושבת שדווקא למי שאין לו ניסיון כלל, לא כדאי ישר להשתמש בצעצועים...
התנסי בשחקי אצבעות, עד שתרגישי ששניכם מוכנים לעניין הגדול יותר...
נשימה עמוקה ובהצלחה...

למעלה