חדוות הנצחון

s p y r o

New member
חדוות הנצחון

אתם מכירים את הציפיה הדרוכה הזו לקראת סוף משחק משעמם, שברור מי ניצח בו. זה קרה במשחק של מכבי האחרון, האמריקקים הצהובים הגבוהים והחסונים, הצליחו לברוח לספרדים במליון הפרש, התבוננתי במשחק רק מתוך ציפיה לראות איך הם חוגגים את סופו. יש קסם בשמחה שממלאה את המנצחים. חדוות המנצחים מהפנטת אותי. ובכן, אתם תוהים איך זה מתקשר לפורום מכובד זה? אז ברשותכם, הקרחון שגר איתי באותה דירה, לקחה סוף-שבוע חופש, השאירה לי את כל החבורה, והלכה עם חברה לבית מלון. חשבתי לעצמי "אחלה! ולמה לא שתנוח, הרי גם אני עזבתי אותה עם כל החבורה לחודש מילואים". להודות באמת הכואבת, זה ממש לא קל איתם, כל אחד ואחת עם הדרישות המדויקות, אוכל, בגדים, מקלחת, ותמיד ברקע "משעמם לי". אבל, שרדתי, עייף וטוב לב שהגעתי לסוף, הערב, היא חזרה, ואני בציפיה דרוכה לראות את חדוות המנצחים (החבורה שקיבלה את אמא שלהם בחזרה), זה הרגע לראות את הילדים רצים אליה, מחבקים אותה מנשקים אותה מתגעגעים לפחות כפי שהתגעגעו אליי כשהייתי במילואים. אבל נאדא, כלום, חוץ מהקטנה שהתגעגעה מאוד, כל השאר היו קפואים במקומם ממשיכים בעיסוקם. התבוננתי מהצד, וחשבתי לעצמי, רגע חבר אם היא לא מבקשת את חיבוקם של היקרים לה מכל (ילדיה) למה שתרצה בחיבוקך. טוב, זה לא הוגן לחדשים כאן, אבל אלו שהיו כאן לפני כמה חודשים, זוכרים (אולי) אותי. אני עדיין איתם, באותו בית מתקשה לעזוב אותם בשלב זה של החיים ולעבור לגור בדירה אחרת, מרגיש שהם קטנים מדיי, פגיעים מדיי. עדיין צריכים אותי. אחרי שהעליתי כאן את "מצוקתי" קיבלתי מכתבים רבים והרבה מאוד אמפטיה. כמובן, שהיו נציגים (בעיקר נציגות) שניסו לייצג את הצד "שלה". הקשבתי, ניתחתי, ניסיתי אפילו כמה מהעצות המועילות שהיו כאן. אבל לצערי (או שמא לשמחתי) דבר לא עזר. אחרי חזרה לחיקה, ובריחה מהירה משם. נותרתי בודד במערכה, עד לפני שבועיים, שם נכנסה מלכה חדשה למגרש (כמו בכל משחק שח ארוך, כשהחייל מגיע לסוף הלוח. נכנסת מלכה חדשה ללוח). אז עבודה יש לי, בית גם, מכונית יפה, ומאהבת מתאימה, וילדים מקסימים (ואין סדר להופעתם). אז מישהו יכול אולי לאמר לי, למה? למה? למה? יאללה מתחיל להיות מאוחר. שיהיה שבוע מצויין. נ.ב. "חתונה מאוחרת", הסרט, תמיד אתה מוצא מישהו שנמצא במצב קשה משלך,אף על פי שזה בסרטים. נ.ב. משהו שכתבתי לפני חודשיים ועכשיו סוף סוף פורסם http://stage.co.il/Stories/543692

רות 2

New member
למה מה?..מה למה?..

למה למרות המאהבת המכונית העבודה והאבהות .. אתה מרגיש ..מה?...חצוי שלם עם הבחירה?.. למה למרות זאת מרגיש ריקנות או לחילופין רוויה מלא כלום ?.. למה למרות שיש מרגיש לך כמו אין ?.... למה מה?.מה למה?..

נסית פסיכולוג?

מה עובר עליך? את נישמע מיואש גמור ובכל זאת נישאר ועוד "מאשים" תילדים הם קטנים מידי. ואני שואל לילדים טובים החיים האלה? מה אתם כהורים משדרים להם? לא טוב לך קום קח את עצמך ותפרד ממנה ותעשה טובה לך לה ולילדים. אוטו ומאהבת זה הדברים החומריים שאתה נאחז בהם במקום הדברים המשמעותיים בחייך. אני מעריך אנשים היודעים לקבל החלטות קשות אבל החלטות נכונות, ניראה לי שבחרת בדרך הקלה שלא מובילה לשום מקום.

מה השאלה שירלי?

שירלי בוקר טוב שבוע טוב את לא ברורה תנסי לנסח תשאלה בצורה ברורה יותר בבקשה.

ורד 3

New member
רק

אם תכין לה מיקס של שרימפס וקלמרי ...... אגב במשפט שכתבת יש מצב לזרוק איזה פסיק או נקודה כדי שתהיה יותר ברור ?

n o g a1

New member
חדוות הבאלגן!

קראתי פעמיים את מה שכתבת (לא , אין לי בעיות בהבנת הנקרא - לרוב). לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך! היכן הניצחון? אתה חי עם אישה שאתה חווה אותה כקרחון (זה לא אומר שהיא אכן כזו, אבל אולי...). הילדים שלכם קרים אליה מאותה סיבה לדעתך (הכל בעיניי המתבונן), סביר להניח שחוויותיהם מאמם חוויה שונה משלך כרעייתך, מערכת הציפיות ומערכת היחסים הנבנית בין הורה לילד שונה בתכלית מאשר בין בני זוג. היכן הניצחון? בין השורות ניתן לקרוא על שני אנשים מבוגרים המנהלים חיים במשותף אך נאדה מן המשותף . האם לא הבנתי משהו?

אני מצטערת לאכזב אותך

זה כשלון לא ניצחון, ב. הרי אין לשקר רגליים והפגיעה בילדים תהיה כואבת יותר, אל תספר לי סיפורי סבתא שהילדים קטנים, כי ילדים יכולים לחוש הכל!, גם את הקרירות של אמא וגם אבא בוגד... אני אגיד לך למה, משום שאתה פחדן לא יודע להתמודד עם האמת, מחפש קיצורי דרך... שבעתיד תבין שהם דווקא לא קיצורים, אלא הארכה של משהו שתם, על חשבון כולם - ילדים אישה ומאהבת - שבטוח תמצא לה נשוי אחר כשיתחשק לה, ואז מה תעשה? תחפש שוב מאהבת? אלה לא חיים. או שתשקיע ותטפח את האהבה שהייתה לך פעם לאשתך (מקווה שהייתה בכלל) או שתאמר שלום ואל תשען על מאהבת בסתר- כי לא לעולם השקר הזה יהיה. מקווה שהפנמת!

t o t a l

New member
מיותר

אני יכול להבין את אלו שמנהלים חיים כפולים מיכוון שבאמת חבל להם לוותר על הבית, על הנישואים, על המשפחה. יש להם חיים טובים בבית, אוהבים את האישה [או את הבעל]. אין להם שום סיבה להתגרש. אז הם מזיינים מהצד בשקט ובדיסקרטיות כי היצר והחשק והשיעמום והצורך בריגוש או בהכרה עצמית, מניע אותם לכך. יכול להבין אותם. אבל אתה? גם סובל בבית וגם מנהל חיים כפולים? פתטי בעיני.

אתה יכול להבין?

לחיות בשקר או במערכת חיים כפולה זה לחיות בשקר ואני לא יכול להבין זאת.

t o t a l

New member
אתה כן יכול

אתה רק צריך להיות חכם ואמיתי [עם עצמך ועם אחרים]

חכם ואמיתי?

שמע באמת בלי להכיר אותךויצא לי לקרוא אותך לא היפגנת חוכמה . מעניין מה אתה עושה בחיים?

t o t a l

New member
עושה ביד

Kטלנית

New member
עוד ניצחון כזה ואבדנו ../images/Emo4.gif

אני מסכימה עם כל מילה של יושבי הפורום למצב הנ"ל אתה יודע טוטל כתב פתאטי לעניות דעתי יותר גרוע... עצוב .... מנסה לחפש בין השורות והמילים איפה הניצחון סורי , לא מצאתי .... והדייג אמר דברי טעם בעניין הילדים תשב עם עצמך עשה חושבים ... איזה דוגמה אישית אתה נותן להם
איזה חיים אתם שניכם מראים להם
ואיזה בית אתם מענקים להם
מה אני אגיד לך.... אם זה נקרא נצחון אצלך.... שיבושם לך....

למעלה