חדדדשה P = ממהה קוררה אנששים ? אאני חדדדשה פה (: בקצצרה - נסטי - 13 - ראשוןן ^
N nastiush New member 10/6/07 #1 חדדדשה P = ממהה קוררה אנששים ? אאני חדדדשה פה בקצצרה - נסטי - 13 - ראשוןן ^
F fireyes New member 10/6/07 #2 תתחדשי.. קוראים לך נסטי?אז על שמך התה המוזר הזה בטעמים,הא??? עזבי,אני חולה.. איזבל,15.7,מרכז.. השתלבות נעימה..
תתחדשי.. קוראים לך נסטי?אז על שמך התה המוזר הזה בטעמים,הא??? עזבי,אני חולה.. איזבל,15.7,מרכז.. השתלבות נעימה..
I I Dont Give A Dam New member 10/6/07 #5 ../images/Emo42.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif. יו איזה שם יפה יש לך :]] אני שי, בת 15. השתלבות מהירה
../images/Emo42.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif. יו איזה שם יפה יש לך :]] אני שי, בת 15. השתלבות מהירה
ד דנטל New member 10/6/07 #8 אבל את לא חדשה ../images/Emo12.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=593&msgid=88984056&FlagSybase=1 ברוכה השבה
אבל את לא חדשה ../images/Emo12.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=593&msgid=88984056&FlagSybase=1 ברוכה השבה
N nastiush New member 10/6/07 #11 חחחח איזה חמודדדים וואאאי זה היה מזממן.. זו לא היייתי אנניי זו הייתה חבררה שללי שרצתה סתם להיסתלבטט חח שכחתי מזה לגמרי P; לא נורררא אבבל הכיננוי לא חדדש :/
חחחח איזה חמודדדים וואאאי זה היה מזממן.. זו לא היייתי אנניי זו הייתה חבררה שללי שרצתה סתם להיסתלבטט חח שכחתי מזה לגמרי P; לא נורררא אבבל הכיננוי לא חדדש :/
N nastiush New member 10/6/07 #15 חחח לא הבבנת ? P = חחח לא הבבנת ? חבררה שללי המציאאה את אליססון סתם בשביל הסתלבט והשם שלי - הוא נסטי
M My Chemical Lotan New member 10/6/07 #16 הא. אוקיי. ועוד משהו. ../images/Emo219.gif כל ההכפלות אותיות האלו עושות לי כאבי עיניים וראש. וממילא יש לי כאבי עיניים כי אני לא רואה טוב. [הזמן לנצל את זה-אני אולי אצטרך משקפיים ]
הא. אוקיי. ועוד משהו. ../images/Emo219.gif כל ההכפלות אותיות האלו עושות לי כאבי עיניים וראש. וממילא יש לי כאבי עיניים כי אני לא רואה טוב. [הזמן לנצל את זה-אני אולי אצטרך משקפיים ]
M Mami Girl 4 Ever New member 11/6/07 #18 נסטי../images/Emo122.gif ברוכית../images/Emo24.gif אני אור תהני
N nastiush New member 11/6/07 #19 חחחחחחח תודדה איין לי כוח להגיב לכל אחחד אז אני אכתתוב לכולם ביחד חיחי