חדדדשההDD:

חדדדשההDD:

שלום קוראאים לי עינב\שנב\שנבי\שנבוקדו\אבוקדוD: ואני בת 16 ומשו. ואני גרה באיזה מושב ליד חיפה^^ ואני שרופה של הפגימווות!!!!!!!!!!!!!! אני כל היום רואה את זה בוי או די ויודעת את כל הפרקים בעל פה אז הצטרפתי!D: ויש לי שאלה..אני מחפשת איזה פרק המון המון זמן. אני מחפשת ת'פרק שקובי אמר לאילן "ילן למה אתה כל כך שלילי אם הייתה בטריה שני הצדדים שלך היו מינוס" אני שנים מחפשת ת'פרק הזה ואני חושבת שזה מהעונה החמישית,מישו מוכן לעזור לי??D:

ברוכה הבאה! ../images/Emo223.gif

אני עדי. תהני פה
ולשאלתך- עונה 5, סלברקה. [שנה לקח לי להיזכר, שנהההההה!!]

יאאאו אני מאוהבת בך!@%@#

יאאו ממש ממש תודה@#^@#^DDDD:::: את אוהבת סימפל פלאן?D: זאת הלהקה האהובה עלייD: יאאו אני הולכת לראות ת'פרקP:

נו מה? אני מחפשת ת'פרק הזה יותר מחצי שנהXD

~היא באה אל קובי עם שטיח ירוק~ קובי:שאומרים שטיח אדום לא אומרים באיזה צבע"XDDDDD "אילן למה אתה כל כך שלילי?!אני נשבע לך שאם היית בטריה שני הצדדים שלך היו מינוס" יאאו זה הרג אותי אני פשוט מתה על החבורה הזאתת!!!

הייתי רק בהופעה הראשונה ../images/Emo223.gif

שהייתה בהאנגר. בפסטיבל פלאפון לא הייתי. ואת?

הייתי בשתי ההופעות^^

ההופעה השניה הייתה ממש ממש מאכזת בגלל שהם די שרו את אום שירים והם לא שרו את אנטיטלד ודה אנד!!!
אבל פייר שר את קרייזי באקוסטי ודיוד היה~אבל דיויד אידיוט ולא מענייןXD~

הייהיי, עד דייוויד! ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

אני זוכרת שבהופעה הראשונה נורא התבאסתי שהוא לא בא... אבל אמרו לי דווקא שההופעה בפסטיבל הייתה גרועה
וחברה שלי כזה 'זה בטח כי דייוויד היה'
רעה. יש שמועות שהם באים שוב בחנוכה.. או רוצים לבוא לפחות

לא יודעת חברה אמרה לי... ../images/Emo223.gif

אבל היא אמרה שאלה רק שמועות... תכלס אי אפשר לדעת, הם באו לפה חצי שנה אחרי ההופעה הראשונה, למה שלא יבואו שוב חצי שנה אחרי?
שיבואו בכיף. <: אבל אל תתפסי אותי במילה, אני ממש לא בטוחה בזה...

Jen74

New member
../images/Emo82.gifברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

שומעים את ההתלהבות שלך מהכתיבה

XDDDDDD

~מתלהבת..מתלהבת~ אני מתה עליהםXDDDD וראיתי ת'פרק שרציתיXDDDDD זה הרג אותי! "שאומרים שטיח אדום לא מתכוונים להגיד צבע"

go goldi

New member
../images/Emo12.gif תפסיקי לעקוב אחרי!

סתםסתם תתיחסו אליה יפה, היא חמודה.

למעלה