חג
שמח לכולם

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
חג ../images/Emo155.gif שמח לכולם

טו אני מתחפפת הביתה, עד יום ראשון שאחרי החג (עשו לנו גשר). במידה ולא ייצא לי להיכנס לפורום בימים הקרובים, אני רוצה לאחל לכולם חג שמח
. לכל החוגגים אצל החממות: תחזיקו מעמד, אתם לא לבד
תהנו, תשמחו ותשתדלו לא לאכול הרבה
חג שמח

חג שמח גם לך יקירתי

אני ומצות לא הולכים ביחד הטעימה היחידה שלי היא בערב חג ובזה תם ונשלם. (לאכול מצות ולהפליץ אבק? לא בשבילי)

bapi

New member
למי שפספס אז...

חג שמח גם ממני ומהאשמה תמיד

שש שבע

New member
תרטיבי אותם קודם

זה מה שאני עושה, לא שזה עוזר הרבה, חוץ מהקטע של ה"אבק"

לא ממוש, בשבילי זה "אטומי" המצות

עושה לי כאבי בטן וכל מיני תופעות נוראיות שלא נעים להרחיב ע"ג הפורום. הדבר היחידי שיקשה עליי החג הזה ח ו מ ו ס !!!!!!! לא יודעת, אבל בתקופה האחרונה התפתחה אצלי סטיה של אכילת חומוס בקבלנות (לא כל חומוס , רק דרוזי של "גידרון", משהו מהמם בטעמו) אני כל יום מנגבת צלחת של חומוס דרוזי עם סחוג ושמן זית ובלי זה לא נגמר לי היום. מה אעשה בפסח? מילא חומוס יש כשר לאוכלי קטניות אבל מה עם הפיתות? לנגב עם מצה? א י ח ס !

מנופ

New member
סיגלי, תנסי לנגב עם האצבע בסיבוב

ולא בדוח. לפי דבריה של ביתי זה יותר טעים לאכול עם האצבע מאשר לנגב או לאכול בכפית. שיהיה לך בתאבון ותחשבי על האשכנזיה שבי שאינה יכולה לאכול חומוס בפסח.

אבל גם אצלנו לא אוכלים חומוס בפסח

וזאת הבעיה. המרוקאים לידיעתך לא אוכלים שום קטניה כך שאצלנו באמת סובלים בפסח.

שש שבע

New member
לא נכון סיגל

המרוקאים לא אוכלים קטניות יבשות, אבל ירוקות כן (אפונה ירוקה, פול וכו'9 וגם ן משתמשים בשמן סויה ומרגרינה, ומוצרים שיש בהם שמן קטניות.

שש שבע

New member
הופה

אני מזהה התמכרות. אז הנה , נראה לי שתעברי גמילה הפסח הזה, יום יומים תהיי בקריז, אחר כך החיים ישתנו לך, באחריות! מצד שני, מי יודע, אולי אם זה כל כך קשה, את יכולה לעשות התרה אצל רב, ובהזדמנות זו לכל הקטניות, קטניות זה לא חמץ, את יודעת, אנחנו אוכלים את זה בפסח בכל פה, קיטניות זו רק גזרה, אני יכולה לספר לך על דברים , שאנחנו עושים סתם ככה ביום יום,יותר חמורים מקטניות בפסח, ואת תפערי פה גדול...

../images/Emo3.gifזו בהחלט התמכרות ../images/Emo6.gif

אבל רק בשלושה חודשים אחרונים
רק שלאחר הזלילה בא לי להקיא על עצמי מהגועל. כמה אפשר לאכול חומוס? כל היום? באמצע הלילה? מה זהההההההההההההההההההההההההההההההההההה?

שש שבע

New member
מה זה?

התמכרות בה' הידיעה. קוראים לזה "הפרעות אכילה" יעני הפכת פסיכית, שטויות, זה רק התלהבות, בפסח "תתנקי" :)

חג שמייח ../images/Emo48.gif

לא הייתי כמה ימים כי היתה לי בעיה במחשב במשרד.
עדיין יש לי בעיה אבל אני לבד והתישבתי על מחשב אחר
אני מאחלת לכולכן - חג פסח כשר ושמח, תשלימו את שעות השינה החסרות, תעשו חיים עם הבעל, והכי חשוב, אל תתנו לה.... לעלות לכן על העצבים!!! חג שמייייייייייייייייייח

מיגנובה

New member
חג שמח לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שתהיה לכם חופשה משגעת ווחג מקסים

../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif חג שמח ../images/Emo20.gif

חג שמח אביבי ומאיר לכולנו
לכם, המאוד יקרים לי,
רחב ואוהב לי אליכם - תרבו נחת וטוב
ולי, ככה לפני החג...
, ושיהיה בסימן מעבדות לחירות.

למעלה