חג שני שמח !

Walk Two Moons

New member
חג שני שמח !

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

חג שני שמח ושבת שלום ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): תחרות כלבים! - שיר השבוע (כללי): חנן בן ארי- הרוגי מלכות - אלבום השבוע: אם היה לחנן אלבום, ללא ספק התואר היה הולך אליו - ספר השבוע: ליטוי עצות, לקוטי מוהר"ן, מסכת תענית. - מאכל השבוע: פריכיות אורז עם קוטג' - התחדשות השבוע: טלית! - ציטוט השבוע: אמנם זה לא של השבוע אבל אני חייב- "היציאות שלך (תרתי משמע) מסתכמות בללכת לבית כנסת, ללכת לישיבה- ולהיות בשירותים" אבא- לי. - אתר השבוע: ביכורים! - סרט \ סדרת השבוע: ------- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה עושים עם כל הכעס הזה" (ארז לב ארי) - אמוטיקון השבוע: משהו בין
ל
- משהו שעשה לכם את השבוע: לשבת בנחת בישיבה בבוקר וללמוד מסכת תענית. - משהו שהרס את השבוע: כל מיני כעס.... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את הפרוייקט כבר. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): חנן בן ארי כמובן
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תהיו חזקים, המשיח עוד מעט בא

חג שמייח:)

שיר השבוע (של אביתר): ציון שיר השבוע (כללי): את פניך ה' אבקש\ יונתן רזאל אלבום השבוע: סך הכל/ יונתן רזאל ספר השבוע: כמיהה\ יהודית רותם מאכל השבוע: מצה ?.? יואו אני לא מסוגת זה פשוט חג הרעעבב התחדשות השבוע: 6 ספרים חדשים שרכשתי במכירת ספרים פגומים
ציטוט השבוע: "סליחות...סליחות...סליח.בוםםםםם!!" אתר השבוע: פייסבוק משפט השבוע: "את פניך ה' אבקש, את פניך אבקש..." אמוטיקון השבוע:
משו שעשה את השבוע: הופעה פשוט מרגשת ומדהימה של יונתן רזאל בתיאטרון גבעתיים... וואי,היה עד כדי כך מהמם שחברה שלי ניגשה אליו בסוף ההופעהואמרה לו שזה היה כ"כ חזק שזה ממש עשה הרהורי תשובה...יונתן ענה לה בחיוך ענקי ואמר שזה בתכלס ה-מטרה שלו
דבר שני שעשה תשבוע היה להיות בנקודה הכי גבוהה במדינה, מעל מצפה שלגים (!!!!) במוצב דובדבן
משו שהרס את השבוע: כלום תכלס משו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מסויים המלצה על אמן: יונתן רזאל המלצה על משהו: לנסות איכשהו להגיע לחרמון הגבוה, יש שם נוף פשוט מ-ט-ו-ר-ף חג שמח!!!!

TEENAGER1

New member
שביעי של פסח. איזה שם מלא השראה.

מזכיר לי קטע משודדי הקאריביים
- שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה - שיר השבוע (כללי): כל השירים שהיו ב"נפגשים בסיבוב", וכל הדיסק של שולי רנד - אלבום השבוע: נקודה טובה - ספר השבוע: מסע באב - מאכל השבוע: מצות? - התחדשות השבוע: דיסק של שולי רנד.. - ציטוט השבוע: "בג-רו-יות! בג-רו-יות!"
- אתר השבוע: youtube - סרט \ סדרת השבוע: הנסיכה הקסומה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הם יוצאים במחול טירוף, ושוכחים את עצמם.." וגם "הרצון לדייק במילים, תכונה מרגיזה מאד (...) כשהכל טוב, אני מרגיש שאני שוכח.." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של רונה, זוהר, והופעה של אהוד בנאי+משינה בים המלח שכנראה עשתה לי את החודשים הקרובים - משהו שהרס את השבוע: יום שלישי ושלא הספקתי יותר מדי דברים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש אנשים שלא ראיתי הרבה זמן - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): האיכות גרועה אבל אני חייבת.. בהופעה היו שלטי פירסום של אלדן ששפכו אותי מצחוק, הנה אחד מהם - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שולי רנד, כל כך - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): "נפגשים בסיבוב", כל כך

sivanm82

New member
חג שמח :)

שיר השבוע (של אביתר):אקדח - שיר השבוע (כללי):דניאלה-שלומי שבן hey hey my my||-בגרסה של גבע אלון
- אלבום השבוע:the wall of sound-Geva alon - ספר השבוע:- - מאכל השבוע:מצות מצות ו..מצות - התחדשות השבוע:עגילים נחמדים *--* - ציטוט השבוע:- - אתר השבוע:תפוז - סרט \ סדרת השבוע:בתול בן 40 חחח - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"העיר הזאת היא לא קטנה לה, רק קצת לוחצת בצדדים" - אמוטיקון השבוע:- - משהו שעשה לכם את השבוע:ת"א-ים... - משהו שהרס את השבוע:מצות.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:-

Walk Two Moons

New member
תרבחו ותסעדו.

- שיר השבוע (של אביתר): יש לי סיכוי, טיפה של אור - שיר השבוע (כללי): רונה קינן - סוף העונה (קאבר לגלי עטרי, מעבודה עברית), טל גורודון - עורבים, אלג'יר - בתוך הצינורות - אלבום השבוע: אלג'יר - מנועים קדימה - ספר השבוע: עמוס עוז - סיפור על אהבה וחושך - מאכל השבוע: מצות ממולאות (= בנטז', אם אתם טוניסאים) - התחדשות השבוע: כלום - ציטוט השבוע: "אחרי החגים יתחרבן הכל..." - אתר השבוע: תפוז - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לחיים יש דרך אכזרית לתת לך לשתות מים זוהרים, ולהשאיר אותך צמא בקרקעית." וגם - "בואי אליי, מנגינה יקרה, בואי אליי, בואי אליי..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: חיוכים שנמתחים באמת, ליותר מרגע-ולהימחק-ולהתהפך. כמה ימים טובים באוויר של ירושלים. חופש, אחים, רגיעה. - משהו שהרס את השבוע: הוא נגמר. וכמה פעמים שאכזבתי את עצמי בטירוף. ושעכשיו צריך לאסוף את עצמי ולחזור ליום-יום. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משו מיוחד. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): הנה אביתר. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אלג'יר. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ירושלים, נחיתה רכה לשגרה.

למעלה