חג שני שמח
T The Damned New member 16/4/07 #8 מה זה, מה הצבא עשה לך? התחלת לדבר בקיצורים של... ישראלים!!! (מה זה, למה זה לא שלח לי מסר שהגבת לי )
W Witchcrafts New member 16/4/07 #9 מה, מה פתאום!!111 זה די נדיר, אבל יש מקרים שאני משתמשת ב"מ'מצב?" ~ ושמירת ההיסטוריה האובססיבית שלי תעיד על זה!
מה, מה פתאום!!111 זה די נדיר, אבל יש מקרים שאני משתמשת ב"מ'מצב?" ~ ושמירת ההיסטוריה האובססיבית שלי תעיד על זה!
W Witchcrafts New member 16/4/07 #11 שו אס"ק? Oם ואני עדיין עם אותה גרסה פרמטיבית, pro 2003a. מכיתה ט'. מאיפה הבאת את הרעיון המבחיל שבגדתי בגרסה הזו? ;-[ (ואני שומרת היסטוריה גם במסנג'ר.)
שו אס"ק? Oם ואני עדיין עם אותה גרסה פרמטיבית, pro 2003a. מכיתה ט'. מאיפה הבאת את הרעיון המבחיל שבגדתי בגרסה הזו? ;-[ (ואני שומרת היסטוריה גם במסנג'ר.)
W Witchcrafts New member 17/4/07 #17 אני באמת זוכרת שהיה משהו, אבל. כשקיטרתי לך שאין לי כוח לפרמט, כי אני צריכה לגבות המון דברים וזה? Oם למה בכלל רציתי לפרמט? זה היה מזמן, לא? ._.
אני באמת זוכרת שהיה משהו, אבל. כשקיטרתי לך שאין לי כוח לפרמט, כי אני צריכה לגבות המון דברים וזה? Oם למה בכלל רציתי לפרמט? זה היה מזמן, לא? ._.
T The Damned New member 18/4/07 #20 אז מה אני מאשימה אותי בהוצאת דיבה, את יודעת שגם ככה יש לי אלצהיימר, בגילי הצעיר