חג שמייח!

Down in a hole

New member
אתם לא תאמינו

אני וחברה הכי טובה שלי התחפשנו ל: i was layne's memorial me and my best friend we dressed up asjunkie's with all the things included כולל מזרקים וחומר כאילו and on the front we wrote "give me a dose" and on the back "r.i.p layne staley 1967-2002" היינו כמו גאנק'הד

יפה!../images/Emo45.gif

אני (כנראה) התחפשתי לאישה מ"ספרות זולה"... כנראה, כי לא בדיוק ראיתי את הסרט.. וסתם התלבשתי ואז 2 מישוהים אמרו שאני נראית בדיוק כמוה אז כנראה שהתחפשתי אליה מה אני יודעת..? לפחות היא דמות נחמדה? מישהו ראה את הסרט? פורים שמייח!

life style

New member
ראיתי את הסרט...

למען האמת לא היו בו הרבה נשים.... יש כמובן את המסוממת שכמעט מתה באמצע הסרט יש לך קרה שחור? או שאולי לבשת חולצה לבנה הודית כזאת? כי ככה פחות או יותר היא הייתה נראית... חוץ ממנה אני זוכרת רק עוד אחת וזו הייתה החברה של הדמות ששיחק ברוס וויליס... טיפשה כזאתי... זיכרון קצר כבר שכחתי את כל הסרט....

ב נ נ י

New member
אויי...גם אני ראיתי את הסרט..

היא היתה כזאת מסוממת, ולקחה מנת יתר, והיא כמעט מתה, יצא לה כזה לבן או מאף או מהפה (לא זוכרת בדיוק אבל זה היה מגעיל).... והיא גם רקדה עם ג'ון טרוולטה (איך לעזאזל רושמים את שם המשפחה?!) היה טוב.. מה לבשת?! מה עשית שזה מה שהן חשבו עלייך!?

למעלה