חג שמייח! תגידו ...

מיקי10 א

New member
חג שמייח! תגידו ...

יש למישהו מושג איך אפשר להשיג תחפושת של סנופקין? אפילו חלקית

וולפהרט

New member
לא בארץ

אבל אני אישית התחפשתי פעם לסנופקין. אם תשאל אותי, עדיף שתכין בעצמך אם זה ממש חשוב לך כי לא נראה לי שתמצא

מיקי10 א

New member
אויש

תודה. זה מה שאני מתכננת לעשות היום. תגיד יש מצב שאתה מעלה תמונה? מעניין לראות איך התחפשת..

וולפהרט

New member
ממ... זה היה מזמן...ו... את*

נראה אם אני אמצא משהו בכלל... ומצחיק: אני דיברתי אליך בזכר ואת אלי...

מיקי10 א

New member
וואלה

טוב אם תעלי בזמן הקרוב אני אשמח. וזהו. תאחלו לי בהצלחה.. אני מתחילה לארגן לי את סנופקין

Witchcrafts

New member
חג שמח! ../images/Emo149.gif

האמת שזה ממש לא קשה להכין תחפושת שלו. השאלה היא עד כמה את מוכנה להשקיע. בתכל'ס, מספיק שתשימי כובע ירוק עם נוצה ותחזיקי מפוחית. אם את רוצה תחפושת קומפלט, אז: שמלה ירוקה (דהויה קצת, נדמה לי), מתחת מכנס (או טייץ) ירוק, מגפיים (או נעליים) חומים, צעיף צהוב שכרוך בקדמת הצוואר. יש בעמוד שרשור תמונות של סנוף, לנוחיותך. ובמקרה שאת מתכוונת ללכת על זה, אשמח אפילו אם תשתפי אותנו בתוצאה הסופית ובשלבים שקדמו לה.

וולפהרט

New member
כמה תיקונים:

שמלה חומה ולא ירוקה המכנס הוא אכן טייץ אבל כהה, חום או שחור מומלץ נעלי טיולים והכי מומלץ: לדעת לנגן במפוחית;)

וולפהרט

New member
אהם...

בסדרה זה נראה בפירוש בצבע חום. אולי נתפשר על זה שהבגד שלו בצבע שהוא משהו בין חום לירוק?!

וולפהרט

New member
הנה, זה מאותה סצנה

רק סריקה של הדפים המקוריים. ההעברה לטלויזיה תמיד משנה בצבעים. בכל אופן, אני מאמינה שמזהים את סנופקין גם אם יתלבש בחום וגם עם בירוק...

מיקי10 א

New member
טוף

אז ככה. ניסיתי לשלוח לכם עדכונים של התהליך של חיפוש וקניית הבדים. ההתלבטות. האופטימיות שחשבתי להספיק את הכל מיום חמישי בצהריים עד חמישי בערב לפני המסיבה... אבל הייתי מסלולרי והוא עשה קצת בעיותת.. אז כרגע המצב - קניתי כובע ותפרתי אותו בבד ירוק, וקניתי טייץ ירוק כהה וכרגע אתם מפריעים לי לתפור לי את הגלימה\שכמיה.
יש מסיבה הערב אז צריך להספיק ביי בינתיים ותודה

מיקי10 א

New member
קבלו/tapuzforum/images/emo41.gif

עם אילוצי זמן וכישרון - זו התוצאה הסופית/tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה