חג שמיח לכם

דיאבלו

New member
חג שמיח לכם

שיהיה לנו פורים שמח כמה שאפשר פורים זה החג היחיד בשנה שבו אני מתחרפן לגמרי!!! כל שנה אני משתגע יותר, מתפרע יותר וכמובן משקיע בתחפושת לא איכפת לי שכולם אומרים לי : די , אנחנו כבר לא ילדים, זו פאדיחה להתחפש..... ולי זה לא מזיז, אני משקיע התחפושת, בד´כ בנויה מאילתורים בלבד!!! לפני שנה , לקחתי ידידה שלי והכרחתי אותה להתחפש איתי לקריוס ובקטוס, שני החיידקים של השיניים!!! היינו באומן 17 בי-ם וזכינו מקום שני, סופ´ש בים המלח. לפני שנתיים התחפשתי למספריים של אדוארד, החברים הכי טובים שלי לא זיהו אותי, זכיתי בטיסה זוגית לאירופה!!!!! לפני שלוש שנים התחפשתי לאנטונלה (מהטלנובלה). זכיתי מקום שלישי בחבילה של 50 קונדומים....פחחחחחחחחחח השנה, עדיין אין לי מושג למה להתחפש, המסיבה היום בערב ואני עדיין מתלבט יש למשהו רעיון???

../images/Emo151.gif חג שמייח לכולם!!

תתחרפן ידידי וכמה שיותר - יותר טוב גם אני מאלה שאוהבים להתחפש וכמה שיותר מושקע - עדיף! אתמול, למשל, הייתי דרקולה אמנם זה לא ממש מקורי אבל האביזרים פשוטים מאוד והאיפור - יצא מדהים! (עד עכשיו אני לא מצליחה להיפטר מהג´יפה על השיער) ורעיונות... מממ... אפשר להתחפש ליפנית, הולנדית, צועניה,מוסלמית מאירן וכו´ אפשר לכל המכשיפות, ערפדים, משפחת אדמס כאלה... תמיד אפשר להיות מלכת אסתר, מלכת היופי, מלכה זו מהמכולת.. פחחחח ואם שום דבר כאן לא מספיק מוצלח... תעשה פן ותהיה מיקי חיימוביץ´!! ולהנות!! חובה!! דינה. הולכת לשלוח מנות נ.ב אתה עם החלות שלך... הלכתי לאפות לחם זיתים יאמי... והריח... עכשיו נורא אוהבים אותי בבית הזה

מייקי69

New member
משהו משר הטבעות

נראה לי מעניין. אולי להוביט? לא, להוביט זה לא מעניין... המממממ מי היה שם מעניין, אני מנסה להזכר.... אולי תתחפש לצו השעה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ("צב" השעה) אוי, שיט, אני לא בעבודה אבל יש לי שם איזו תחפושת.... רגע רגע, אני הולכת לבקש שישלחו לי את הקובץ !!!! תחפושת מדהימה !!!!

בשנה שעברה.....

אישי ואני התחפשנו למשרתת ואדון..... הוא היה המשרתת ואני האדון! זכינו מקום ראשון- מיקרוגל.......(אח"כ רבנו מי יקבל אותו לאחר הגירושין- פחחחחחחחחחחחח) השנה תפרתי לי תחפושת של חצי גבר חצי אישה-יצא מדליק.... אויי איך שאני אוהבת את החג הזה.....

מייקי69

New member
יששששששששששששש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מצאתי !!!!!!!!!!!!! השגתי !!!!!!!!!!!!!!!! די, במיוחד בשבילך (צריך פרטנרית????) חחחחחחחחחח חג שמייח !!!!!

מייקי69

New member
אתה דוחחחחחחחחה !!!!

זכית בכרטיס טיסה חד כיווני למאדים...... (עוד אחד פחות.... הבא בתור, בבקשה...)

למעלה