חג שמח!!!

vered51

New member
חג שמח!!!

אהלן אהלן רציתי לאחל לכולכן חג שמח!!! אני מרגישה את הכובד של החג ואת הדמעות הניגרות בעיניים אבל עם כל זאת אני מקווה שהחג יעבור עם טיפת חיוך ואפילו עם הנאה קטנה של חופש ... אני שולחת חיבוק גדול לותיקות שלא ראיתי הרבה זמן כמו עופרה וחיבוק גדול לחדשות חג שמח לכולנו נשיקות ורד ונ.ב לסקאלי- חופשה נהדרת!! אני אתגעגע מאד..

חג שמח../images/Emo70.gif

שיהיה לכולכן יומטוב
וחג שמח

MeWithoutU

New member
חג שמח בנותתתתתת../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif

שיהיה לכולן חג נפלא וכייפי...
שאפילו שהחג הזה מביא לחלק מהבנות זיכרונות ועצבות...
שתשמחו ותחייכו ושתרגישו הכי טוב שבעולםםםםםםםםם...
אוהבת אתכן בנות...........
ש מ ח ה
ר ב ה
ש מ ח ה
ר ב ה
א ב י ב
ה ג י ע
פ ס ח
ב א
ח ג ש מ ח

לונה..

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

יא אללה, איזה חג הזוי והוא עוד לא התחיל אפילו
רק אושר

חג שמח ומהנה לכולן../images/Emo162.gif

עם אביב של פריחות והתחדשות...
שולחת לכן חיבוק גדול

שמחה18

New member
חג שמח לכולנו ../images/Emo161.gif

חג אביב שמח חג של פריחות והתחדשות , שנהנה מהחג כמה שאפשר למרות העצב הטמון בכל אחת מאיתנו אוהבת את כולכן. אשבל תודה על ההתעניינות , את אשה מיוחדת. פרח אני מקוה שאת מרגישה טוב יותר עכשיו. שוב חג שמח לכל הבנות המקסימות.

fox28

New member
חג שמח

חג שמח וחופשה נעימה לכל בנות הפורום ובני משפחותיהן מיכל

חג שמח לכן בנות

כן, זה חג קשה וכן, חג ללא אמא הוא ממש לא כמו חג עם אמא וליל סדר עם המשפחה של אמא אבל בלעדיה זה קשה..(עכשיו חזרתי) אבל.. אין לנו הרבה מה לעשות לצערנו אין לנו שליטה על זה ואמא לא תחזור גם אם נבקש הרבה ונבכה עד השמיים. אז נותר רק להסתכל על מה שיש ולהעריך את הרגע במקום להסתכל על מה שאין. כי זה קשה יותר (כל הזמן לחשוב על מה שאין). בקיצור, אין לנו הרבה מה לעשות אלא לשמוח ולהינות מהחג הזה אז בואו נעשה חיים ונשתדל להיות שמחות
וכן, אנו תמיד זוכרות את אמא.. אין כמו אמא, יש רק אחת כזו .. יצא ארוך, מה שרצית להגיד זה רק חג שמח

חג שמח בנות יקרות שיהייה לכולנו קצת

שמחה בלב הרבה אהבה והרבה חיבוקים וכוח להמשך החג

למעלה