חג שמח

mati40

New member
חג שמח

שלום לכולם שיהיה לכם חג שמח ומבדח ישתדלו להיות שמחים ומאושרים ומי יתן וץתמצאו את מה שחיפשתם אוהבת אתכם נ.ב. אני עדין מחפשת אבל עם הרבה תקווה בלב

mati40

New member
תגובה עם חיבוק

שוב תוה על תגובתך נמשיך לחפש עוד ועוד ואולי זה שברמומים יכניס אותנו לרשימתנו החיובית המשיכי לחפש כי סיכוייך רבים מאוד המכסה יגיע לביתך אוהבת מתי

mati40

New member
תגובה לסיכויים

שוב תודה על יתיחסותך כן אני חושבת שבגיך הסיכויים הם רבים אני קצת הרבה בוגרת ממך כך שאני רואה מה קורה בגיליים הציעירים ולא בגיל המופלג היום אני בת 65 ועדיםן עם תקווה אוהבת

EFRATY10

New member
את יודעת כמה פסלו אותי כששמעו שאני

גרושה עם ילד?

mati40

New member
תגובה

בוקר טוב וחג שמח מקווה שיצאת לבלות אתמול ילדה חמודה יגיע האחד והיחיד ששוה אותך ואת ילדך אנא התאזרי בסבלנות שיהיה לך כל הטוב שבעולם ושנצליח שתינו מתי

mati40

New member
תגובה

הייי מילת המליון דולר סבלנות סבלנות ועוד פעם סבלנות אני כבר אלמנה 13 שנים היו קשרים אבל לא מתאימים מתי

my sunshine

New member
אל

תחפשי. כי אומרים שבדיוק כאשר אינך מצפה לזה, זה מגיע. חג שמח

mati40

New member
תגובה עם חיבוק

שוב שלום לעונים לי אני מלאת תקווה למות שיש גם תסכולים אבל זה בסדר מקבלת הכל בהבנה שיהיה לנו חג שמח עם הרבה אהבה אהבה א ה בבב ה מתי

חג שמח לכולם ../images/Emo149.gif

גם אני מהמחפשות, במיוחד בחגים הלבד מודגש. יודעת שצריך הרבה סבלנות למצוא את האחד אבל גם יודעת שצריך לעשות דברים כדי למצוא. מאחלת לכולם שנקבל משלוח מתנות ממעלה שיכיל בתוכו התגשמות של החלומות שלנו. חג שמח.

mati40

New member
תגובה

שלום לך יקירה ראשית אברשך שיהיה לך חג שמח שנית הרבה הרבה סבלנות סבלנות סבלנות אני מאמינה גם לגבי למרות שהנני בוגרת ממך שהמכסה יגיע לביתנו,הוא רק מתמהמה אז שוב הרבה שלווה וחיוך בלב מתי האוהבת

למעלה