חג שמח!!!

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
חג שמח!!!

"שמחה רבה, שמחה רבה, אביב הגיע - פסח בא" יקירי - שיהיה לכם חג שמח. תזכרו שמצה= 2 פרוסות לחם= 4 פרוסות לחם קל, ובעדינות עם החרוסת. למרות שהוזמנתי ל"סדר" של הבית הפתוח, אני אחגוג השנה עם הצד הסימפטי של המשפחה שלי ("סדר" קטן השנה. רק 37 איש.) ולכם, היכן שלא תהיו, רק טוב.
mai

אהפי פסובר! פייסח סמייח!../images/Emo161.gif../images/Emo140.gif

חג פסח שמח וורוד אנשימים! אני לצערי "אחגוג" השנה בבית דודה שלי...שזה לא כזה אטרקציה....בעעע...ואחר כך אנשים מתפלאים שאני שונא את הוד השרון...בעעע. לפי דעתי הסדר ההכי טוב יכלול בתוכו את המרכיב הבא: שינה. לישון לישון לישון לישון לישון לישון לישון לישון לישון לישון לישון...אין כמו שינה! Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! חג שמח ובטוח לכוללללללללללללללם! שרימפי

Yaniv-DC

New member
והפסאובר שלי...

גם השנה הזמינה אותנו שרון גרוספלד, חברת בית הנבחרים של מרילנד. אנחנו צפויים להיות כ-18 איש, בסדר הנערך באנגלית. רגעי מבוכה: בסדר באנגלית אין שירים. הם יודעים שבעברית יש. הם ביקשו מבן וממני לשיר את הקושיות ואת דיינו. לפחות בדי-דיינו הם הצטרפו. האוכל טוב, אך החרוסת האמריקאית מ-ג-ע-י-ל-ה. הם לוקחים תפוחים, חותכים גס ומוסיפים קינמון. ולכן יניב החליט שהיום אחרי התדרוך של הסטייט דיפרטמנט הוא הולך לפרש פילד, קונה מצרכים ומכין חרוסת לסדר. שרון, בחורה מקסימה שדואגת לי שבחגים לא יהייה לי עצוב, דואגת לקדם אינטרסים של אגודות שקשורות לכל נושאי ה-GLBT. כך גם בעלה, וכך חונכו שני ילדיה (17, 14). כן ירבו! חג שמייח לכוווווווולם. יניב GO TERPS!

Yaniv-DC

New member
וסתם ככה רק שתדעי...

הפסדת שיחה ממני. טרחתי והתקשרתי, ניתקלתי במשיבון בו את מדברת כמו "קיבוצניקית אחרי צבא תעשה לך טוב ב-150 ש"ח לשעה" (הייתי קורא פעם את "בראש אחר" בלאישה, בימים הטובים). מסקנות: 1. להחליף הודעה 2. לענות לטלפונים ממני. יש לי נטייה להעלבויות יתר ודרמה. יניב.

.m

New member
לאאאאאאאאאאא!../images/Emo7.gif

אז ככה: 1. כמו שאמרת בעצמך - אין לי מה לדאוג, גם ככה כל מי שמתקשר אלי הוא גיי. ושניה אחת רצינות - מרמלד החווה דיעה דומה... מה אני אעשה שכהה אני נשמעת? בחיי שזה לא בכוונה... 2. אני כל-כך-כל-כך-כל-כך מצטערת! אבל אל תעלב, דרמה קווין שלי, הייתי בשיעור, והטלפון היה מושתק. אתה יודע שאני אוהבת אותך מאוד! אבל אם היית משאיר מספר הייתי מתקשרת אליך! (ידעתי שאני אצליח למצוא דרך לגרום לזה להיות אשמתך...
) ד"ש לבן-זוג, בהצלחה עם החרוסת, חג שמח
mai

לירוי25

New member
חג פסח נפלא לכולם!

לירוי שחזר אתמול מפריז המדהימה ומרגיש טוב מתמיד!

חג שמח!!!

של יתפוצצו אוטובוסים שלא יחטפו חיילים שלא יזרקו אבנים ושיהיה פשוט- חג שמח!!! love you all
shira

.m

New member
כמה טוב שבאת ../images/Emo82.gif ...

בטח פיספסת אבל, בשרשור
בדף הקודם כתבתי כמה אני מתגעגעת אליך. שמחה שנהנת, ועוד יותר שחזרת...
mai

spainbar

New member
מצב רוח טוב, מצב רוח טוב, מצב רוח

מצב רוח, מצב רוח טוב.... (לשיר 3 פעמים)... "כמה טוב שבאת הביתב, כמה טוב לראות אותך שוב..." - נראה לי שזה מפרסומת למרק עוף של תלמה, אם אני לא טועה. ברוכים השבים :} ס´

spainbar

New member
חג שמח, ומה לגבי אחרי הסדר?

יש רעיונות? מסיבות? וכדומה? ??????????????? ס´

למעלה