חג שמח! ואל תזהמו את הכנרת, חבורת כופרים אוכלי חזיר שכמותכם! (חולה עליכם).
I idonknow New member 1/10/06 #1 חג שמח! ואל תזהמו את הכנרת, חבורת כופרים אוכלי חזיר שכמותכם! (חולה עליכם).
ח חיים טובים 28 New member 1/10/06 #2 יאללללה מי בא-ה אליי לתל אביב?? יש אוכל ,סרטים, סיגריות, אחלה כיפור!!! ואם יש אופניים אפשר להצטרף לקרוע את העיר... מסרים -טלפונים עכשיו!!!!!!
יאללללה מי בא-ה אליי לתל אביב?? יש אוכל ,סרטים, סיגריות, אחלה כיפור!!! ואם יש אופניים אפשר להצטרף לקרוע את העיר... מסרים -טלפונים עכשיו!!!!!!
ת תותח צולע New member 1/10/06 #3 חברים אם אתה רציני אני מוכן! אתה יודע איפה למצוא אותי!או שתבקש מבני מס' פלאפון שלי
ב בני ילד רע New member 1/10/06 #5 חיים, זה בסדר מדובר בבחור החדש שהגיע לטיש האחרון ושבוע לפני כן לארוחה.
ח חיים טובים 28 New member 1/10/06 #6 אההה מכיר אותו לא הכרתי את הניק. מוזמן מוזמן. מחר במהלך היום , אצור אתך קשר.
ח חיים טובים 28 New member 2/10/06 #9 אחחח יום כיפור כזה מזמן לא היה.. איך עבר הצום??(לבודדים כאן שצמו) איך עברו התפילות??( כן בטח התפללתם חחח) לי היה פשוט יום חופש =בילוי עם חברים כמו שתכננתי... . =
אחחח יום כיפור כזה מזמן לא היה.. איך עבר הצום??(לבודדים כאן שצמו) איך עברו התפילות??( כן בטח התפללתם חחח) לי היה פשוט יום חופש =בילוי עם חברים כמו שתכננתי... . =