חג שמח!

שרון653

New member
חג שמח!

יום העצמאות שמח לכול ההרוים וילדים גאים! שיהיה לנו את החג שמח!אל תאכלו הרבה על אש...זה הורס את הפיגורה...

נזכור-

נזכור את הנופלים שבמותם ציוו לנו את החיים במדינה נאורה צודקת ונפלאה, האמנם?

חג שמח-לי כצבר ישראלי החג

החג החשוב ביותר,

טליאמתי

New member
חג שמח לכולם ושכל הכבלים יעלמו

ונוכל לחגוג עצמאות אמיתית, כל אחד כרצונו.

Yuval Y

New member
חג שמח ../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif

הערב הופיעו בעכו נינט טייב, דנה אינטרנשיונל, ולהקות מקומיות. פגשתי אחד מידידי הגאים, יחד עם ידיד שלו (שמצא חן בעיני, אבל זה כבר סיפור אחר...), ובהופעה של דנה רקדנו שלושתנו על רחבה מוגבהת יחסית, ותוך זמן לא רב הצטרפו אלינו מספר בנות ששאלו אם אנחנו בקטע וכל מיני שאלות דומות...
אחרי ההופעות הסתובבתי בין הדוכנים, קניתי בין השאר צמידים זוהרים וענדתי אחד בדרכי הביתה (אני גר קרוב). בדרך עברתי ליד חבורה של צעירים, ולא היה לי ממש אכפת, גם כשעברתי ליד שכנים שלי. ולעזאזל, לרוב היה לי ממש אכפת ממה שחושבים עלי... כמה טוב להיות גאה ביום העצמאות

yonitbrk

New member
אאחל לך רק גאווה

אל תתרגש מאף אחד, ולעזאזל כולם, שתמיד תהיה גאה בעצמך בכל מה שתעשה וכמובן המון הצלחה. למדתי בדרך הקשה, להתעלם ממחשבות של אחרים.

שרון653

New member
יאללה שינוחו!

כולם יכולים לנוח!אבל מה לנוח! אתמול שמתי נעלי שפיץ, ג'ינס צמודי והלכתי בענטוז בכול העיר! ענטזתי בכול ההופעות שרק היה אפשרי להכנס לשם!עשיתי צחוקים ובלגנים!!! כמו אמרה ידיד שלי!מי כאן המלכה?אני כאן המלכה וכאב לי ה...(מילה לא יפה). תזכרו אנחנו מלכות ואין עלינו!!!כפרה עלינו!!!!

white star

New member
../images/Emo54.gif חג שמח

ולי אין מה להרוס היא כבר הרוסה צריך לעשות תיקון

טליאמתי

New member
בשביל 'תיקון' לא צריך יום העצמאות..

בשביל זה יש יום מיוחד שנקרא: מחר...!
אצלי, למשל, הוא לא מגיע רק פעם בשנה כמו יום העצמאות!

למעלה