חג שמח

../images/Emo162.gif../images/Emo48.gif כמובן שזו אני...

ואפילו לא בתחפושת...
אז כותבת לכן שוב, אולי הברכות תהיינה כפולות...
שהאביב יביא לכולנו התחדשות ושלמות פנימית, שהפריחה תביא לפריחה בתוכנו
לימים של שמחה, שלווה ושקט פנימי. ולמי שקשה היום, נסו להתחבר למשהו שיחמם קצת את הלב, משהו שלא בהכרח קשור לחג. חג רגוע ומהנה. אהבה לכולן

Darkmatter

New member
חג שמח../images/Emo70.gif ../images/Emo162.gif

לא לעשות פאדיחות בשולחן הלילה, מה?

אשבל1

New member
חג שמח לכולן

לכולכן, חג שמח וברגע שיבצבץ העצב תחשבו עלינו ותחייכו

Darkmatter

New member
וואי איזה חג מדהים!!!! ../images/Emo13.gif

אתן לא תאמינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבא שלי קנה לי מתנה לפסח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא כתב לי ברכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פעם ראשונה בחיים שהוא כותב לי ברכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא ממש ממש חמוד אלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! העולם השתגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבלו מה הוא כתב: "למרות החיים הקשים העתיד נראה מבטיח עוד יבואו ימים טובים ונוכל ביחד לשמוח נהיה משפחה גדולה עם אושר וחום. מאבא האוהב אותך." איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני כ"כ כ"כ כ"כ שמחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה יופי!!!!

שמחה בשבילך. כייף להיות אהובה, משהו חשוב לזכור ברגעים קשים... וגם מכאן המון אהבה
וחג שמח

vered51

New member
חמודה

איזה יופי, אני מתרגשת בשבילך ואני שמחה לקרוא שיש הפתעות בחיים שיהיה לך חג נהדר ורד

חג שמח אהובותיי!

צר לי שקצת מיעטתי לכתוב בימים האחרונים, בקרוב אשלים חוסרים ... אוהבת אתכן, ומצפה לחגוג אתכן ביחד את החג כאן בפורום!

MommyHug

New member
תהיו חזקות!!!

מצגת עם סיפור ומוסר השכל מרגש ואמיתי, על התמודדויות בחיים. ממליצה! תחשבו חיובי!

למעלה