חג שמח

LuNa MaJnUnA

New member
חג שמח חג שמח!

עכשיו שאלה - זאת רק אני או שכשמטגנים ביצת עין היא עושה קולות של תרנגולת? כבר חודשים רודפת אותי השאלה הזאת. כל פעם שאני מטגנת לי ביצה היא עושה צליל של פקפקפקפפקקפקקקקפקפקקקקקקק... גם אצלכם זה ככה?

Lil M

New member
לא חשבתי על זה ככה!!

את גאון!! טמון עמוק בתוכך התשובה הגדולה לשאלת האנושות!!! רדי פפקפקפקפקפפקפקקק

nany12

New member
אני בהתלבטות

איזו תגובה שרוטה יותר...של שירי או מיכל

אתם לא יודעים מה עושים עם תרנגולות

שמטילות ביצים....תאכלו ביצי חופש!! טוב אני אגיד את זה עוד פעם בפורום זכויות בעלי חיים ולא פה

superhunk

New member
נממ קונספריציה

ודיי טובה לפי דעתי של הצמחוניים הם אומרים כי הביצים טובות מהעופ עצמו ושניהם עושים אותו קול מה שמאפשר פחות לפגוע בשוק העופות :| ולתת להן פשוט להטיל ביצים

nany12

New member
חחחחח סוניה יא מצחיקה

העיקר את פותחת אשכול "מה עושים בסילבסטר"

Ana1 9

New member
סקופ-סילבסטר לא רצח יהודים

כל השבוע אני חוזרת על זה, הוא סתם היה איזה כומר מסכן שלא עשה כלום, הוא פשוט חי בתקופה שבה האנשים היו די אנטישמים , הוא לא הורה או רצח בעצמו אף אחד. רוב האנשים שאומרים שהם לא חוגגים את החג הזה רק בגלל הסיבה הזאת, לפי דעתי זה רק בגלל שאין להם לאן או עם מי לצאת כי ברגע שיש עם מי, הם יוצאים בשמחה. עם כבר, משהו קצת יותר ריאלי לחשוב עליו, זה שה"חג" הזה הוא סתם חרטא, תרבות המערב השתלטה עליונו! הגלובליזציה! הגלובליזציה התרבותית המערבית, ולא רק זה התאגידים עושים מזה כסף על ידי פירסום , למה למשל חוגגים את חג האהבה? יום האמא? יום האבא? יום הסבתא\בא? כל התאגידים הגדולים התקבצו יחדיו ותיכננו ביחד את זממם איך לשדוד מאנשים פשוטים וטיפשים כסף על ידי קניית נרות ריחניים ושוקולדים. אני חוגגת כשבא לי, לא חובה חג כזה, סתם מעצבנים.

חג האהבה דפוק וכל החגים..האלה..

זה סתם חג דפוק שהמציאו...וזה באמת בשביל כסף אם יש לך חבר את יכולה להגיד לו שאת אוהבת אותו בכל פעם...ברוסיה היה גם יום שקוראים לו ה-8 במרץ ..ותמיד ביום הזה הביאו הילדים לאמא מתנות..וזה סתם חרא חומרני..אהבה לא חומרנית..מתנות לא מראות כמה אתם אוהבים..אפילו בימי הולדת..ברור שאם יש ימי הולדת לחבריי אני טורחת במתנות (וזה לא רק כסף אלא ההשקעה והאהבה להכין אותן ואל תחשבו שאני קמצנית לחברותיי מהכיתה שלא מזמן היו להן ימי הולדת הבאתי מתנות ממש מושקעת ויפות וכן גם במחיר לא אכפת לי לשלם הרבה כסף בשביל אנשים שאני אוהבת)..אבל לדעתי חיבוק ונשיקה ביום הולדת שווים יותר מכל מתנה ... היה מקרה של שתי בנות בשכבה שכל השכבה תרמה כמה שקלים בשביל לקנות בלונים ופרחים (עם שליח) נכון שזה יפה אבל מה שאמיתי זה האהבה שמראים כלפי הבן אדם..וככה זה גם עם חבר .ביום האהבה..שוקולד לא מראה עד כמה שאת אוהבת אותו!..

bft02

New member
אממ....

איבדתי את הרעיון המרכזי בכל מה שכתבת...אם היה אחד (?)

Ana1 9

New member
מה אם היה אחד? איבדתי אותך

אם הבנתי אותך נכון , לא בטוח, אני אסביר התכוונתי שכל החגים האלו הם סתם שטויות בייחוד לישראלים שלא קשורים לזה, למה תמיד צריכה להיות סיבה כדי לחגוג? בכללי , אני חושבת שהחגים האלו הם שטויות במיץ, אם תסתכל על הלוח השנה האמריקאי לדוגמה, אתה תראה שבכל חודש יש יום-חג כלשהו, יש שם אפילו "יום העצים". אמרתי, שאלו לא חגים שנוצרו בשביל החגיגה עצמה, פשוט מאוד חברות גדולות ותאגידים גדולים מעודדים אנשים לקנות ולחגוג ע"י פירסום יתר , כי הרי רק הם מרוויחים מזה. ז"א, אם היה אי פעם חג כזה, הרי מזמן הוא איבד את הטעם שלו. אפילו הקריסמס שלהם הפך להיות רק חג של קניות. חוץ מזה שהישראלים משחקים אותה אמריקקים וחוגגים בשביל השואו והשיעמום ככל הנראה השנה החדשה, חג האהבה, יום האמא. וכל זה בא כי סוניה למעלה אמרה בשירשור שזה חג דפוק כל הקריסמס והשנה החדשה. וכמו שאמרתי, אפשר לחגוג כל השנה אם יש חבר, אם אין חבר, רק חבל שאנשים נזכרים רק בתאריכים מסויימים על לוח השנה, רק כי הם כתובים שם, להיזכר ולבלות, ורק אז להרשות לעצמם לקנות.

למעלה