חג שמח

superhunk

New member
נממ

רעיון החגים זה רעיון עמוק יותר ממה שאנשים חושבים.. עכשיו אני לא חושב שאנשים צריכים להקשיב לי כי זה דיי 38 שעות שלא ישנתי אבל חגים הם ימים שגורמים לנו להיות בשיוויון זכויות טוטאלי לחשוב שגם העשירים גם העניים גם השחורים גם הלבנים כולם חוגגים זה עושה טוב על הלב לכול מי שיוצא לו לחשוב על זה.. זה גם במקרה המטרה היחידה של חג מולד :S שכולם כל כך נגד זה.. אוו אנטישמים בלה בלה בלה.. סתם להרגיש מאויימים זה דפוק |: תנסו להעמיק את זה.. למצא תטוב בקשקוש שוב :| כנראה שאני מסטול מידי {<:

ואני לא ישנתי כל הלילה

אחרי שחזרתי מחברה שלי חבורת האדיוטים מהשכבה התקשרה אליי לפלאפון כדי להציק לי ואז צעקתי עליהם( אני לאדעת מי התקשר אבל בטוח מהשכבה) והערתי את כל המשפחה שלי חוץ מאח שלי שהיה ער..וקיצר את לילי העברתי בהרגשה מה לעשות כשעושים לך כאלה דברים (וזו לא הפעם הראשונה) ואם מישהו יודע במקרה של מי המספר הזה (אני יודעת שהסיכוי קלוש אבל בכ"ז) 0525551037 תודה מראש

Ana1 9

New member
נכון,

אבל תראי, אין כל בעיה בלקנות מתנות, זה טוב, זה נחמד, בייחוד יהלומים וזהב 20 קאראט, מי אני שאתנגד?
אבל התכוונתי גם שאנשים עושים את זה רק בגלל החג, ולא בגלל הכוונה האמיתית. ואותו דבר לגבי יציאות, לקראת השנה החדשה כולם נזכרים שהם *חיייייבים* למצוא מישהי לצאת איתה, עיניין שלפני התאריך המסויים לא היה בשבילם ממש רלוונטי, למשל אדם X הציע לי לצאת איתו, כל השנה אני בקשר איתו, רק עכשיו נזכר? מעצבן. ואני איתך, חיבוק ונשיקה זאת מתנה נהדרת, ועוד עם שוקולד פרחים ובלונים (דגש על שוקולד), בכלל סוף הדרך. וכמות נכבדת של שוקולד כן מראה לחבר כמה את אוהבת אותו, בייחוד עם מצורף לזה צ'ק על סך 1000 שקל ואיזה טלויזיה שטוחה
סתם
אולי כשבאמת נמצאים בקשר עם מישהו אז מנצלים את היום בשביל להראות כמה אוהבים באמת, אבל כשכל עם ישראל נרתם לעזור לחגוג את החג, לא משנה שאין כוח וזה לא קשור לכולם כמו יום האהבה, אז .. סתם זה נהיה מעוס ומעצבן כשמעבירים ערוצים ורואים כל תוכנית משהו שקשור לזה, ובעיתונים, ובסופרים, ובחנויות, רק שאנשים יבואו ויקנו מהם משהו. אולי אני עצבנית וחסרת סבלנות כי יש לי פסיכומטרי בראשון לינואר, ואין דבר יותר מאוס לעשות בשישי ב3 ורבע בבוקר מללמוד אליו.

Law Ho

New member
../images/Emo6.gif עכשיו ברור כל האנטי...

"אולי אני עצבנית וחסרת סבלנות כי יש לי פסיכומטרי בראשון לינואר". הקיצר, הלך הסילבסטר. מי הדפוק ששם את הפסיכומטרי שלך יום אחרי הסילבטר? אולי אותו הדפוק שנתן לי שמירה שנה שעברה בסילבסטר? אני לא מבין מה תקפתם את החגים האלה... אפשר להסתכל עליהם בגישה של "זה סתם עוד יום בשנה רק שהמסיבות קצת יותר יקרות", אבל אם יש סיבה לחגוג, אז למה לא? כל המוסיף (חגיגות) הרי זה משובח. להגיד שהמצאת חגים היא קונספירציה של תאגידים גדולים בשביל לעשות כסף על גבי אנשים טיפשים (הם חוגגים.. באמת טיפשים. למה לחגוג כשאפשר להיות עצוב ?
) זה קצת מגוכך ומוגזם... יותר מתאים לפורום הומור או משו. אני אישית, אגב, הייתי מציע ללכת על מסיבה ולא על דייט בסילבסטר (אלא אם אתם מאוהבים במישהו או שאתם במערכת יחסים כמובן). למה להסתכן בדייט גרוע ולגמור את הערב מיובשים אחרי שעתיים בלי אף אחד כשאפשר לשמור את הדייט כאופציה לסופשבוע הבא ובינתיים לקחת מספר של עוד מישהי (סוג של ביטוח) ו"ללכת על בטוח", כלומר מסיבה שבטוח נרקוד ונהנה ונשתה ובלה בלה בלה. ואל תכעסי על הידיד. ידידים זה בעיקר אינטרסים ואף אחד לא רוצה להיות לבד בזמן ש"לכל השאר יש מישהו". אשליה? אולי. עדיין אנשים רוצים להיות עם מישהו, אז לפעמים מציעים לאיזו ידידה להפגש. אולי ייצא מזה משו קצר ונחמד, ארוך ונחמד, אולי סתם יעבור ערב נחמד בלי שום דבר רומנטי. אין מה להתעצבן. אם הוא היה נזכר עוד שבוע יכול להיות שהיית חושבת.. "טמבל, הייתה מציע לפני שבוע והיה יכול להיות נורא נחמד לצאת בסילבסטר". (אגב, באסה לו שמצאת מתי לעשות פסיכומטרי, חח).

Bardug0

New member
נקמת היורמים

כל אותם אנשים שפעם לא היו נותנים להם לשחק כדורגל ואף בחורה לא יצאה איתם.. היום הם קובעים מי הולך ללמוד ומי לא בעזרת מבחן הרשע שלהם, ולא רק זה - הם גם שמו אותו ב-1/1. כדי לזרות עוד מלח על הפצעים. תגובתי לשלל הקונספירציות שהועלו כאן: להגיד שהימים האלה נועדו כדי לספק פרנסה לכמה תאגידים... אני חייב להגיד שצחקתי כמו משוגע מזה, אבל זה לא כל כך מדוייק. אחרי הכל, רוב ה"חגים" האלה היו כאן לפני התאגידים. בדרך כלל מקורם של חגים ומועדים הם בימים כל כך רחוקים מהיום, שאף אחד לא יודע בדיוק מה המקור המדוייק, אבל כן יודעים לספר את "הסיפור" שמאחורי אותם מועדים. האמת היא שכמו כל דבר מימי קדם גם מועדים נוצרו כדי לשמור על סדר חברתי מסויים. ימים כמו יום האם נוצרו רק כדי שאנשים יזכרו פתאום שהם אוהבים את אמא שלהם. בשטח, זה לא באמת משנה. מי ששם זין על אמא שלו, ימשיך לשים זין על אמא שלו כל השנה, ומי שבאמת איכפת לו ממנה, יאהב אותה כל השנה. המועדים האלה מוכרים לנו צביעות, מוכרים לנו את ה"ספק" שהבנאדם שעומד מולנו אולי בכל זאת אוהב אותנו. ואם יש דבר שבני אדם אוהבים, זה חיבה, תשומת לב, ובעיקר הרבה הרבה ספק. מצד שני ישנם עוד מועדים לשמירת סוג אחר של סדר חברתי, למשל יום השואה או יום הזכרון לחללי צה"ל. הרי אנחנו לא אמורים לכבד את זכרם כל השנה ? אני לא אומר שצריך להתאבל כל השנה אבל, בחייאת, צריך יום מיוחד בשביל זה (שאצל רוב בני האדם אינו אלא סיבה לעוד מפגש חברתי באחד מהגנים הציבוריים אליו הם מתלבשים במיטב בגדיהם) ? יום השואה נועד כדי למכור אחדות. הידיעה, שבשעה 10 בבוקר, כמה מליוני אנשים, ממש עכשיו יחד איתי, עומדים במשך דקה - מעניקה תחושה עצומה של אחדות, של ביחד. פתאום ביום הזכרון כולנו נהיים "יהודים" ליום אחד, כולנו עם אחד, כולנו פה למען אותה מטרה, ליום אחד ישנה האופוריה כאילו אנחנו באמת אוהבים אחד את השני. אבל אז מגיעה השעה 8 בערב, והנה כל האופוריה התפוגגה לה. ישנם ימים יותר עתיקים (פסח, ראש השנה, חנוכה) וישנם ימים יותר מודרנים (חג האהבה, יום האם, יום השואה...). בתכלס, כולם מוכרים את אותה אשליה. ועובדה שהחגים האלה באים במקרה "בדיוק בזמן הנכון", כדי לייצב את החיים שלנו שלקראת אותן תקופות נהיים ממש לא נוחים. פתאום יש כמה ימי אתנחתא כאלה, לפני שאנחנו חוזרים לכל הבלאגן עוד פעם. אנשים עושים דברים מתוך סיבה וצורך, ולא מתוך מטרה ללא תמורה. החגים האלה נוצרו על ידי החברה כדי לספק צורך שלא היה אפשר לספק אותו בשום דרך אחרת - אחדות, אהבה, ובעיקר הרבה צביעות. שנה טובה לכולם.

Ana1 9

New member
כמובן שאי אפשר להשוות את יום השואה

או יום הזיכרון, ברור ששאר החגים כמו קריסמס ושאר החגים הקתולים היו פה כבר לפני כמה מאות שנים, אבל בשנים האחרונות זה סתם הפך להיות כאב ראש גדול והסיבה העיקרית שבגללה החג התחיל נשכחה, עושים את זה בשביל השואו לא יותר מזה. החגים האלו נוצרים מתוך החברה, מתוך אמונות, אבל הכל צבוע וחסר טעם, למרות שאתה יודע מה, במדינה כמו שלנו , אם מוצאים סיבה לעשות מסיבה, אז אף אחד לא מפסיד מזה. אבל כן קונספירציה, אני לא יודעת, אבל אי אפשר לא לומר שכל החברות הגדולות לא מנפחות את העיניין. לגבי החגים האלו שלא כולם יודעים בדיוק את המקור שלהם,הבנתי שהתקופה הזאת אוקטובר-דצמבר-ינואר, עוד לפני שישו נולד, הייתה תקופה שבה כל העמים השמיים שהאמינו בכל מיני אלילים, היו חוגגים את קצירת היבול, בגלל זה בתקופה הזאת יש כל כך הרבה חגים קטנים (גם חנוכה אגב..ואפילו סוכות) אומרים שקריסמס התחיל בכלל כחג קדוש של קצירת החיטה ואח"כ הפכו אותו לחג שבו חגגו גם את היומולדת של ישו. וכמו שBF10 אמר, זה נובע גם מעצבים וחוסר סבלנות מהמבחן, אני עדיין מתלבטת אם לגשת ולעושת אותו.

nany12

New member
חחחחחחח סקופ-סילבסטר לא רצח יהודים

סקופ? כל שנה זה סקופ מחדש הא? אני זוכר ב2003 שקיבלתי אינטרנט "סקופ! סילבסטר לא רצח יהודים!"

לי ילדה מהשכבה שלחה לינק לאתר

ושם היה הכל בעניין סיבלבסטר שהוא רצח יהודים..בגלל זה אמרתי שאני לא חוגגת סילבסטר...

Ana1 9

New member
כל שנה זה סקופ כי כל שנה מישהו

מזכיר שקריסמס היה רוצח

למעלה