רק אמרתי חג שמח .... אם הייתי יודע שכל הפורום פה מלא לא הייתי הולך לאכול. אולי מישהו יכול להסביר לי מה עושים פה? ואצל מי הפלפליה שלי ? ולגבי ההיא שרוצה להתחתן... נו מה כבר יכול להיות - בואי.
אני חושב שאתם הפורום הכי מלא שיש בעולם. מה בעצם עושים פה? כל היום מדברים על גירושים ? למשל אם אני רוצה "לבכות" מעט שהרגל מתפוצצת לי מכאב בגלל שהאופנוע שלי נפל עליה כשהחלקתי כי איזה זקן לא הסתכל (אז בטח שלא ראה) ונכנס לכיכר בלי לתת לי זכות קדימה. פה אפשר או אני צריך לפנות לפורום בכיינים. ו.... אם אני גרוש... ורוצה לבכות על האופנוע (וכו' וכו' וכו'). הטיפ היומי של השף : ה"שיפודים" של ערכת הפונדו שקנית לא לקישוט (בפעם הבאה שתדחוף את היד לסיר רותח מלא גבינה)
יש דברים שאסור לכתוב ? ו... איך אתם מסבירים את העובדה שקודם רשמתי "חג שמח" קיבלתי שרשור שלא היה מבייש באורכו אחלה "מרבה רגליים" ועכשיו נראה כאילו הכל פה אחרי הוריקן שהעיף הכל.
תדבר חופשי על מה שבא לך, אם תגזים מקסימום ימחקו. על פי הזהירות שלך לא נראה לי שתגזים. על אופנועים , יש פה כמה מתמצים , במידה ולא יספק יש פורום אופנועים של תפוז - בטח מכיר! בהצלחה, החלמה ושלום לרגל הפצועה. תגיד...איזה אופנוע? (חולה על אופנועים).