חג שמח

אאוץץץץץץץץץץץץץץ'

רק אמרתי חג שמח .... אם הייתי יודע שכל הפורום פה מלא לא הייתי הולך לאכול. אולי מישהו יכול להסביר לי מה עושים פה? ואצל מי הפלפליה שלי ? ולגבי ההיא שרוצה להתחתן... נו מה כבר יכול להיות - בואי.

ואו כמה אנשים יש פה!

אני חושב שאתם הפורום הכי מלא שיש בעולם. מה בעצם עושים פה? כל היום מדברים על גירושים ? למשל אם אני רוצה "לבכות" מעט שהרגל מתפוצצת לי מכאב בגלל שהאופנוע שלי נפל עליה כשהחלקתי כי איזה זקן לא הסתכל (אז בטח שלא ראה) ונכנס לכיכר בלי לתת לי זכות קדימה. פה אפשר או אני צריך לפנות לפורום בכיינים. ו.... אם אני גרוש... ורוצה לבכות על האופנוע (וכו' וכו' וכו'). הטיפ היומי של השף : ה"שיפודים" של ערכת הפונדו שקנית לא לקישוט (בפעם הבאה שתדחוף את היד לסיר רותח מלא גבינה)

יש פה נושאים שלא מדברים עליהם ?

יש דברים שאסור לכתוב ? ו... איך אתם מסבירים את העובדה שקודם רשמתי "חג שמח" קיבלתי שרשור שלא היה מבייש באורכו אחלה "מרבה רגליים" ועכשיו נראה כאילו הכל פה אחרי הוריקן שהעיף הכל.

cookie13

New member
שימושים מעניינים לשיפודים:

בעצם, אולי עדיף שאשתוק!

old friend

New member
אנחנו בעדה הכי משונה

אנחנו לא מתרבים אנחנו נטולי מין אבל למזלינו יש מגזר אחר שדואג לנו נשואים נשואות, מתרבים בשבילנו

אז...

אם אין לנו מין מדוע ההבחנה בין "גרושים" ו"גרושות" ? והאם הנשואים (טפו טפו טפו) מתרבים עבורינו זה אומר שהם פונדקאים שלנו?

חן חן40

New member
רגע רגע

גם אני חדשה בפורומים ועדה משונה - בסדר לא מתרבים-גם בסדר אבל נטולי מין? כאילו חייזרים? unisex כאלה?

יוווווווו כמה שאלות

אבל הכי נחמד זה גם יודע לבשל וגם אופנוע
תדבר חופשי על מה שבא לך, אם תגזים מקסימום ימחקו. על פי הזהירות שלך לא נראה לי שתגזים. על אופנועים , יש פה כמה מתמצים , במידה ולא יספק יש פורום אופנועים של תפוז - בטח מכיר! בהצלחה, החלמה ושלום לרגל הפצועה. תגיד...איזה אופנוע? (חולה על אופנועים).

למעלה