חג שמח חג שמח לכל החניכים ובמיוחד לכל חניכי שכבת יא'
פ פחד אמיתי New member 29/9/04 #2 אמממ... שמישהו יסביר לי למה אנשים פתאום נהיהים נחמדים בחגים? למה במשך השנה הם מניאקים? .any way, tnx and u 2
אמממ... שמישהו יסביר לי למה אנשים פתאום נהיהים נחמדים בחגים? למה במשך השנה הם מניאקים? .any way, tnx and u 2
א אונס קיפודים New member 1/10/04 #5 היי שמעון בליטי הוא בן אדם גאון!!! תעזבי אותו בשקט! אני מת על המדריך הזה!!! למרות שהוא לא היה אף פעם מפקד הקורס שלי... אני הייתי צריך לסבול את נטע יונג!!! לא בליטי... אתה לא מכיר אותי...
היי שמעון בליטי הוא בן אדם גאון!!! תעזבי אותו בשקט! אני מת על המדריך הזה!!! למרות שהוא לא היה אף פעם מפקד הקורס שלי... אני הייתי צריך לסבול את נטע יונג!!! לא בליטי... אתה לא מכיר אותי...
פ פסיפלורה עוקצנית New member 1/10/04 #6 בליטי בטח שאתה מכיר את אונס הקיפודים... פשוט תחשוב "8"... בקיצור זה גיל, האדם העלוב שהיה ועדיין לצערי מסתובב איתי..
בליטי בטח שאתה מכיר את אונס הקיפודים... פשוט תחשוב "8"... בקיצור זה גיל, האדם העלוב שהיה ועדיין לצערי מסתובב איתי..
D dogli3 New member 1/10/04 #7 בליטי גאון, אייל גאון, אני גאון.. הטכני גאון?! ואותך, גיל, אני קוראת לסדר! ביום ראשון אתה באמת תמות.. אבל לא על המדריך.
בליטי גאון, אייל גאון, אני גאון.. הטכני גאון?! ואותך, גיל, אני קוראת לסדר! ביום ראשון אתה באמת תמות.. אבל לא על המדריך.