חג שמח

l u s y

New member
חג שמח

שאלה .עבןדתי מחושבת לפי שעות.ביןלי אוגוסט איני עובד, בחןפש הגדןל.השעות שלי בעבודה לא מצטברות למספיק ימים הנותנים זכאות לדמי אבטלה למרות שאני מובטל בחדשים האלה. יש איזו אפשרות בכל זאת לקבל דמי אבטלה לתקופה הזו?

איילת1974

New member
נשמע מוזר

עד כמה שאני יודעת, אם יש לך עבודה יצי שנה רצוף אתה זכאי לביטוח לאומי. אחרי חוה"מ אני ידבר עם עו"ד מהעבודה שלי שעוסק בדיני עבודה ויחזיר לך תשובה. חג שמח

l u s y

New member
חג שמח ותודה! ובאמת אשמח לדעת מה

אומר עורך הדין מהעבודה שלך.

zoomarch1

New member
צר לי לאכזב

עד יולי 2003 היית חייב ב 150 ימי עבודה רציפים, כעובד שעתי, לבסיס הזכאות לגימלת אבטלה. מיולי 2003, עובד לפי שעה חייב בתקופת 180 ימי עבודה רציפים על מנת לקבל את הבסיס להענקת גימלת אבטלה. קח בחשבון, ימי חופשה וימי אי-עבודה מחמת שבתות וחגים אינם נספרים כימי עבודה דוגמת הספירה לעובד חודשי. פגרת הקיץ עשוייה לא להיחשב במסגרת התקופה המנוייה, ורק אם (וזאת דעתי בלבד) קיים הסכם קיבוצי לענף שלך בו תקופה זו עשוייה להיחשב כחל"ת (חופשה ללא תשלום בה נשמרות רציפות הזכויות) אזיי אתה רשאי להגיש תביעה לגימלה. בברכת חג שמח משה

l u s y

New member
.אכן אכזבה וניבזות מאחר שאני משלם

ביטוח לאומי כסידרו בימי עבודתי אך כשצריך לקבל מהם מציבים רף שאיני עובר ולכן לא זכאי לדמי אבטלה.כלאמר לקחת לוקחים ולתת כשצריך לא נותנים.וזו נבזות בהתגלמותה.

zoomarch1

New member
במיקרה שלך זה לא אשמת המוסד

מדובר בפעולת חקיקה של משרד האוצר בשל כשל תקציבי למימון דמי אבטלה לאוכלוסייה גדלה והולכת של מובטלים. גם אני מפעם לפעם מגיע לקבוצה הזו. אין ברירה. לשנס מותניים, להדק חגורה ולתלות תקווה בימים טובים יותר. חג שמח משה

למעלה