חג שמח! טו בשבט שמח לכל ילדי הגנים והגננות. חג חביב ונחמד (רק חבל שאין בו חופש. סתםםםם...)
4 4נירה New member 17/1/03 #1 חג שמח! טו בשבט שמח לכל ילדי הגנים והגננות. חג חביב ונחמד (רק חבל שאין בו חופש. סתםםםם...)
G gili111 New member 17/1/03 #2 ניררהההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif תכירו - נירה חברה קרובה. ברוכים הבאים לפורום שלנו. אני בטוחה שיש לך המון רעיונות חינוכיים ללמד את כולנו באהבה גילי קיבלת את האי מייל שלי?
ניררהההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif תכירו - נירה חברה קרובה. ברוכים הבאים לפורום שלנו. אני בטוחה שיש לך המון רעיונות חינוכיים ללמד את כולנו באהבה גילי קיבלת את האי מייל שלי?
4 4נירה New member 17/1/03 #3 שלחתי לך אימל לפני כמה דקות. אשמח להיות שותפה איתכן בפורום חביב זה. נירה.
ט טלגל New member 17/1/03 #4 חג שמח גם לך נירה וברוכה הבאה, ולמה סתם קצת חופש, (אבל קצת...)לא הזיק לאף אחד.... שיהיה יום יפה לשתילה....
חג שמח גם לך נירה וברוכה הבאה, ולמה סתם קצת חופש, (אבל קצת...)לא הזיק לאף אחד.... שיהיה יום יפה לשתילה....