חג שמח

elinorikbalik

New member
חג שמח

חג שמח לכולם
רציתי לשאול משהו: אתם חושבים היה אפשר להחליף את ארז (שימעון)? בהפסקות בתוכנית היה ממש מצחיק כי ארז נתן לאורנה מכה (בטעות) בפנים והוריד לה את כל האיפור , ובכל הפסקה המאפרים וכולם קפצו על אורנה כדי לסדר לה את הבגדים והאיפור ואחרי זה היא צעקה לקהל יש עוד מישהו שרוצה לגעת בי. ולפני תחילת השידור ארז ואורנה באו לדבר עם הקהל ואז חברה שלי אמרה לארז "אתה מתאושש מהנפילה בתוכנית הקודמת?" אז ארז אמר "איזה נפילה?" ואז אורנה אמרה "בשיר הדבה" וארז שאל את חברה שלי ואותי "מה באמת הייתם כאן בתוכנית הקודמת?" ואז אורנה אמרה לו משהו אבל לא שמעתי . ומסתבר שארז נפל כי הוא נתקע במפה של השולחן ואז כמו שכבר כתבתי גם אורנה כמעט נפלה כי היא הייתה על השולחן אבל היא גם כמעט נפלה מרוב צחוק .

LoLo16

New member
חג שמח!!../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

ולשאלתך- לא. הרבה תמיד אומרים שבלי אורנה לא היתה ולא תיהיה תכנית. וזה נכון, לא רק לגבי אורנה, אלא גם לגבי ארז. עזבו לרגע את העובדה (הפעוטה והלא משמעותית
) שהוא המציא וכותב את התכנית, בלעדיו זה היה בדיוק כמו בלי אורנה. פשוט תפור עליו מראה המנחה החננה

like daa

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

גם אני חושבת שאי אפשר ללא ארז/שמעון
ואגב, אלינור, ארז לא הביא לאורנה מכה, אלא שם את ידו על פיה בגלל שהיא אמרה "השופט בן זונה", והוא ניסה לרסן אותה (כאילו שהוא ממש הצליח...
),ובהפסקה אורנה החזירה לו מכה על הפה (GO אורנה
)...

LoLo16

New member
חחחחחחח....../images/Emo6.gif

הוא תמיד סותם לה את הפה
דווקא לא ראיתי שירד האיפור.. בקשר לאורנה מרביצה לארז- Girl Power!!

elinorikbalik

New member
כן עכשיו נזכרתי

כן את צודקת בקשר למכה ובהפסקה אורנה לקחה את הפסלון של מסך הזהב והרביצה איתו לארז
.

«Spider»

New member
../images/Emo137.gifאי אפשר בלי שמעון

חג שמח
ארז אחראי על הסדר וההגיון בתוכנית בלעדיו התוכנית הייתה יותר מידי מטורפת

למעלה