חג שמח! בין כל המכות, השוטים, העינויים, העבדים, החופשיים, השיעבוד והשחרור- חג שמח לכולם!
A A לוןA New member 14/4/14 #1 חג שמח! בין כל המכות, השוטים, העינויים, העבדים, החופשיים, השיעבוד והשחרור- חג שמח לכולם!
G G מאסטר New member 14/4/14 #2 חג שמח אלון , וכל באי הפורום חג של כיף ומנוחה.. חג של אוכל טוב והרבה אלכוהול.. אהבה וסקס משובח . ותודה על הפורום המדהים הזה שבזכותך מהווה דוגמא לכולם. חג שמח
חג שמח אלון , וכל באי הפורום חג של כיף ומנוחה.. חג של אוכל טוב והרבה אלכוהול.. אהבה וסקס משובח . ותודה על הפורום המדהים הזה שבזכותך מהווה דוגמא לכולם. חג שמח
ח חניתה דרלינג New member 15/4/14 #6 חג שמח! יום חג כפול בשבילי - זה יום השנה לתחילת ההכרות שלנו. או, אם לצטט אותו - "שנתיים על ארבע" כמה מתאים שזה יהיה בדיוק בחג החרות והשמחה, האביב והפריחה אסיים בציטוט הולם (!) מתוך ההגדה: ואתא חוטרא והיכה לכלבא
חג שמח! יום חג כפול בשבילי - זה יום השנה לתחילת ההכרות שלנו. או, אם לצטט אותו - "שנתיים על ארבע" כמה מתאים שזה יהיה בדיוק בחג החרות והשמחה, האביב והפריחה אסיים בציטוט הולם (!) מתוך ההגדה: ואתא חוטרא והיכה לכלבא
liansun New member 15/4/14 #7 מזל טוב איזה יופי לכם ואיזה יופי מה שצרפת. בדיוק מישהו מיוחד שלח לי מאמר על שייכות. וחג שמח כולם וגם מיוחד במינו
מזל טוב איזה יופי לכם ואיזה יופי מה שצרפת. בדיוק מישהו מיוחד שלח לי מאמר על שייכות. וחג שמח כולם וגם מיוחד במינו
A A לוןA New member 16/4/14 #14 שנתיים, אהה? צעירים. במסייעת עוד הייתם מכינים קפה לותיקים, שתדעי. מזל טוב
ה המכשפה הלבנה New member 19/4/14 #18 יאאאא..... ארבע חודשים לפנינו מאחלת לכם עוד שנתיים מדהימות לא פחות לפחות.
ש שימושית לידידותי New member 16/4/14 #11 חג שמח.. השנה החג אצלי בסימן חירות ולא עבדות שהייתי גאה בה בשנים הקודמות.. עדיין שמח לי ומאחלת גם לכולם..
חג שמח.. השנה החג אצלי בסימן חירות ולא עבדות שהייתי גאה בה בשנים הקודמות.. עדיין שמח לי ומאחלת גם לכולם..
B BLACK LABELIT New member 16/4/14 #13 קושייה נוספת... האם אחרי 10 מכות שפחה תצא לחופשי או שתעדיף להישאר? מעניין.. בכל מקרה, שיהיה חג שמח.
G G מאסטר New member 16/4/14 #15 שאלו חז"ל למה נתן סימנים במכות ? דצך עדש באחב ענו לו חכמי הפורום...מכות שאין בהן סימנים....זה לא מכות
שאלו חז"ל למה נתן סימנים במכות ? דצך עדש באחב ענו לו חכמי הפורום...מכות שאין בהן סימנים....זה לא מכות
U UltraL New member 16/4/14 #16 יש כמה גבולות... ענתה שפחת ישראל: - דם? אין מצב - חיות? לך שחק עם החתול שלך! אני אולי יכולה לשכב עם כלב, אבל צפרדעים? אתה ממש סוטה, משה! ובכך אחרי המכה השניה , הסתיים הקשר בין משה לשפחתו ישראל והחליט לשחרר אותה מעבדות...
יש כמה גבולות... ענתה שפחת ישראל: - דם? אין מצב - חיות? לך שחק עם החתול שלך! אני אולי יכולה לשכב עם כלב, אבל צפרדעים? אתה ממש סוטה, משה! ובכך אחרי המכה השניה , הסתיים הקשר בין משה לשפחתו ישראל והחליט לשחרר אותה מעבדות...