חג שמח!

riktal

New member
חג שמח!

למרות שאני חוזרת וטוענת שסוכות זה לא חג
, אני בכל זאת רוצה לאחל לכולם חג סוכות שמח!

Ayelet 363

New member
חג שמח!

למה לא חג?
אני מניחה שזה כי לא ממש חוגגים אותו אם אין סוכה (יש לך? אני תמיד רציתי ולא הייתה), וגם בדיוק אתמול אחות יוחברה שלנו דיברו על זה קצת, אבל בכל זאת הסתקרנתי...

riktal

New member
כשהייתי ילדה

כל חג היתה לנו סוכה. היינו מבלים שעות בלנסות לבנות את הסוכה עד שהיינו נכנעים ואז הייתי קוראת לאבא שלי, שהיה מקים את הסוכה בפחות מחצי שעה
. אבל היום כמו שאמרתי אני כבר לא בונה סוכות ולכן לחג אין שום משמעות עבורי. אולי יום אחד כשיהיו לי ילדים אני אחזור לבנות סוכות ואז לחג שוב תהיה משמעות

Ayelet 363

New member
טוב, במובן הזה באמת זה לא ממש חג

והרי גם לי אין סוכה.
אבל זה חג של כל מיני פסטיבלים ודברים שונים ומגניבים, אז אני כן מרגישה חגיגיות כלשהי. אתמול חשבתי על זה שבגלל הפסטיבלים זה נהיה חג שאני מאוד אוהבת. שנה שעברה החג גם קצת שינ האת החיים שלי.

riktal

New member
עם זה אני מסכימה

העניין הוא שבשנים האחרונות אני עבדתי כל חופש בסוכות ולא לקחתי חופש בכלל כי היה חבל לי על הימים, אבל הפעם הודיעו לנו שאם אנחנו לוקחים חופש או לא, עדיין יקחו לנו 2.5 ימי חופש, אז החלטתי שאין לי מה לבוא לעבודה והשופטת שלי הסכימה איתי. בסך הכל השנה אני באמת עושה חיים ומבינה למה התכוונת. כל יום אני עושה משהו כיפי אחר ואני מרוצה.

מה קרה בשנה שעברה..אם אפשר לשאול?

Ayelet 363

New member
מה שקרה הוא שבשנים שעברו

לא ממש ניצלתי חופשות, לא עשיתי כלום... ואז הרגשתי שלא ניצלתי שום דבר והייתי סתם עצובה, ופתאום בסוכות שנה שעברה כל יום עשיתי משהו מגניב אחר, ובאחד מהימים קיבלתי אומץ לפגוש אנשים מהאינטרנט והכרתי הרבה חברים חדשים, ואני חושבת גם שאם לא הייתי מקבלת את האומץ הזה אז אולי לא הייתי מקבלת אותו בכלל, כי זה גם היה בעיתוי מצויין (עצם העובדה שקיבלתי את האומץ הזה הייתה קשורה למשהו שקרה בערך אז). ואיכשהו זה שהתחלתי לנצל את כל הזמן הזה גרם לי הרגיש שזו אחת החופשות הכי כיפיות שהיו לי בחיים, ומאז אני משתדלת לנצל כמה שיותר זמן.

למעלה