חג שמח

lironron21

New member
חג שמח

אני ובעלי שוקלים לעזוב את הארץ, מעט חוששים כיוון שאין לנו תמיכה כללית , אישית בחו"ל. לבעלי אזרחות גרמנית עובד בתחום הנדסה רפואית. אני מקווה שאוכל לבצע רילוקיישן דרך החברה שאני נמצאת בה כיום. חשבנו על סיאטל. האם מישהו שמע על הגירה לשם? חיפשנו ולא מצאנו. יש קהילה יהודית? קור לא מפריע לנו. מחפשים משהו קטן, בטוח יותר, האם יש אתר לחיפוש עבודות באיזור שם? כל פיסת מידע תתקבל בברכה.

Boston Guy

New member
את מודעת לזה שסיאטל היא עיר די גדולה?

בסיאטל חיים למעלה מ 600,000 איש, ובאזור המטרופוליטני שמסביבה חיים כמעט 3 מליון אנשים.
לקרוא לזה "משהו קטן" נשמע קצת מוזר, בהחתחשב בכך שאת מתכננת להגיע ממדינה זעירה שבה חיים 7 מליון אנשים למדינה ענקית (ששיטחה גדול פי 474.7 משטחה של ישראל) שבה חיים 310 מליון איש.

כמובן שיש קהילה יהודית בסיאטל. יהודים יש בכל חור בעולם.
אני לא יודע אילו ציפיות יש לך בנושא (כלומר, מה את מצפה שהקהילה היהודית תספק לך) - אבל בעבור כמה אלפי דולארים של דמי חבר לשנה תוכלי להצטרף לכל אחד מעשרות בתי הכנסת או המתנ"סים (JCC) היהודיים שם.

עבודות מחפשים באמריקה באתרי אינטרנט כדוגמת MONSTER, DICE, INDEED ורבים אחרים. הבעיה שלכם היא שבלי אישורי עבודה בארה"ב קשה מאוד למצוא מעביד - והאזרחות הגרמנית של בעלך אינה מזכה אותו בכלום בארה"ב.

למעלה