חג שמח

טילי66

New member
חג שמח

לכל חברי "חג שבועות שמח" תהנו מעוגות הגבינה השנה זייפתי ולא הכנתי כלום.המצב רוח לא איפשר.אוהבת תמי

ענתי44

New member
חג שמח

ושוב איתכם. היום בצהרים השתחררתי מבית חולים. הייתי יומיים, ו"ביליתי" ערב חג בבית חולים. אתמול דיברתי עם אמא בטלפון והיא שאלה אותי איפה אני? עניתי לה ברחובות. והיא אמרה לי " טוב תבואי לבקר". פעם אם הייתי יוצאת לשעה מהבית היא לא הפסיקה לשאול איפה אני, עכשיו היא גם לא זכרה שאני גרה איתה. מיד הרגשתי צביטה בלב, כי זה מראה כמה המצב שלה דועך ומצד שני צחקתי ובחרתי לחשוב שזה אומר שהיא מרגישה טוב עם אחותי וגיסי וזה שהיא מוגנת ומרוצה והעיקר לא דואגת בגלל מצבי זה הרי הדבר הכי טוב. אבל הבוקר היא כבר ביקשה שאבוא כבר הביתה ושמחה שהגעתי. חג שמח לכולם.

אומנם עוד מעט כבר אחרי החג

ואני מקווה שהחג עבר על כולם בשקט ובשלווה, עם הרבה גבינות ואוכל טוב..... ניצה.

קצת אחרי החג

חברים יקרים, מקווה שהיה לכולם חג שמח, חג מתן תורה, חג הביכורים והכי חשוב להיות עם האנשים שאוהבים, לא משנה איפה. ביום שלישי ערב החג מלאו 30 יום לפטירתו של אהרן בעלי, היה טכס גילוי מצבה ואזכרה ולכולנו זה עדיין בכלל לא נקלט שהוא אננו ולכן גם קשה כל כך להמשיך בחיים כאילו כלום לא קרה. הילדים יזמו שנהיה יחד בחג בירושלים בדירה של בתי במרכז העיר ואכן היה מוצלח מאד להיות איתם וגם עם המחותנים בערב הרגשתי כמו תיירת בעיר והלכתי למקומות שלא הייתי בהם וכמובן גם לכותל לקראת סיום החג. הבוקר חוזרים למציאות וצריכים להמשיך בחיים, מנסה לא לחשוב יותר מדי כי אחרת הבכי יגיע מהר ואז אני פשוט אשב לי כמו סמרטוט ולא אעשה דבר. צריך לפנות בגדים מהבית ולסדר אותו וגם זה קשה, האם בכלל יש משמעות לבגדים??? עד היום יש לנו עוד "מזכרות" של בננו ליאור ז"ל שנפטר לפני 27 שנים, מאחלת לכולם סוף שבוע נעים ואצלי בע"ה יגיעו הנכדים לשמח אותי. השניים הגדולים שואלים על סבא ומתגעגעים. להתראות, טובה

למעלה