חג שמח

חג שמח

פורום יקר שלי רציתי לאחל לכל אחד ואחת מכן חג חירות שמח. שבכל אשר תיגעו בו בחייכם - תיצרו את עצמכם מתוך חופש מוחלט ושליבכם לא יידע מעצורים. אוהב אתכם ומודה לכם על זה שאתם ככה לצידי באופן מלא ומרגש ומחכה לפגוש אתכם בהופעות וכמו תמיד מחכה כבר למפגש הבא.. פרומו קצר:...סיום המערכה של בילי שוורץ זה בעיניי אחד הדברים הטובים ביותר שהלחנתי בחיי..:) ניפגש בקרוב חיבוק אוהד(י)

שיר m

Well-known member
אוהד!

סיום בילי? קראתי נכון? אחח אני בטוחה שזה מעולה:) תודה לך, על הברכות היפות ועל הכל פסח נפלא

ZoHaRoT

New member
חג שמח!:]

תודה על הברכות והאיחולים, בע"ה שיחולו גם עליך
שיהיה חג פסח שמח!

ענתהיא

New member
אוהד שלום לא ניתן לשלוח לך מייל דרך האתר לכן

אני מנסה כאן. אני גננת לגן חובה וכמדי שנה אנו חוגגים מסיבת סיום עם נושא מוביל. השנה החלטתי להתמקד על הים ובין השאר, הילדים יתחפשו לפיראטים. וכאן אשמח אם תוכל לעזור לי. השיר היחיד שמצאתי בחיפוש בגוגל שמתאים לחגיגה ולגיל הילדים נקרא "שיר הפיראט" שהולחן על ידך ובוצע על ידי רועי בר נתן בפסטיגל סובב עולם 2003. לא הצלחתי למצוא באף חנות את הדיסק או הדי וי די של אותו פסטיגל וזאת מכיוון שעברו כבר שמונה שנים. אתה הוא היחיד שיכול אולי לעזור לי ואולי יש לך את הביצוע? אשמח מאוד לעזרתך. הילדים ישמחו מאוד לשיר בחגיגה את שיר הפיראט. תודה וחג שמח, ענת . איך אפשר ליצור איתך קשר?

שיר m

Well-known member
שלום ענתהיא

את מוזמנת לשלוח לאוהד מסר אישי (בלחיצה על השם "אוהד חיטמן" מופיעה אפשרות של "שלח מסר") הרעיון מקסים, אני מקווה שהוא יוכל לעזור. חג שמח

ranch22

New member
היי!

אוהד(י)! שיהיה חג פסח כשר ושמח!! שנזכה כולנו לחופש המיוחל בבחינת כל אחד לעצמו, וחירות אמיתית מבפנים ומבחוץ! וכמובן, כל שאר הברכות שיחולו גם עליך! תודה רבה! מחכה בקוצר רוח לשמוע כבר את בילי! :)

אוהדי../images/Emo70.gif

אמנם באיחור קל אבל... - חג שמח גם לך מותר! אני כבר מחכה בטירוף למפגש הבא האמת שאם חושבים על זה, זה כבר ממש עוד שנייה..... חיבוק ענק בחזרה
דנה =]

למעלה