חג שמח

geni1

New member
חג שמח../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

היי! איך עבר עליכם החג? אצלנו היה נחמד מאוד. בערב חג היינו אצל הורי , והיום אצל הוריו של בעלי. הבאנו איתנו חברה טובה שתפסה איתנו טרמפ לסידורים בעיר מגוריהם. אני ממש עצבנית עליה!
היא סיפרה להוריו שאני מתכתבת בפורום חמותי ואני! הם כנראה לא הבינו על מה היא מדברת , אין להם אפילו מחשב... אבל זה ממש חוסר טאקט! חוץ מזה , אני מחפשת עבודה (אם למישהו יש רעיון אני אודה!), ונחה (סוף סוף)

sovlanit

New member
דיתוש,

החג עבר עלינו בכיף בבית. השנה לא ארחנו וגם לא התארחנו...ואיזה רוגע. בלי לחצים/מרתונים/תמרונים... פשוט רגוע . בלי לנסות למצוא-חן בכל מחיר ובלי ביקורת [הדדית..]. נראה לי שככה צריכה להתחיל שנה חדשה. ואמן שהשלווה והאושר ישרו על כולם וילוו את כולם מעתה ועד עולם בנוגע לחברה:חוסר טאקט ,זה ברור. עכשיו יש לה על מה לבקש מחילה ביום כיפור[אם תעירי לה יפה...]. מניסיון--גם לי היו פליטות פה שלאחריהן שאפתי רק שהאדמה תבלע אותי בו ברגע. זה לא קרה. במקום זאת,בלעתי צפרדעים[איכסה...].והפסדתי.אני בטוחה שהיא מעדיפה לבלוע את הכובע של עצמה ובלבד שתמחלי לה... חברה קרובה יודעת על מה היא מוכנה למחול ועל מה שווה לנתק יחסים... אני בטוחה שאחרי שתרגעי תוכלי להחליט על הכל. צר לשתיכן שזה קרה. בקשר להוריו-האם בסוף הוסבר להם מהו פורום בכלל??? אני בטוחה שאם אין להם מושג -אז אין סיבה לדאגה מצידך. חוצמזה- ה כ ל עובר...ואיזה מזל שכך. בהצלחה לשתיכן ולכווווווווווווווולם. שנת שלום והרמוניה.

למעלה