חג שמח!

sok777

New member
חג שמח!../images/Emo74.gif

שיהיה לכם חג סוכות שמח!! אני מקווה שתבלו תחת הסוכה ותשנו בה 7 לילות [יה רייטט]! אז חג סוכות [חג אסיף גם, לא?] שמח! תבלו בחופש ותנצלו אותו עד הדקה האחרונה [שזה אומר לפני שאתם הולכים לישון לפני ביצפר ביום שני..]! אני מקווה שגם נעשה מפגש
שוב חג שמח, המון שמחה, כיף, אהבה והכל.
סער

Poppy92

New member
חג שמח ושנה טובה מפורום ביט69 בתפוז

ביט 69 - להקת פאנק בת זונה!! רוצים לשמוע?! בואו (בהמוניכם) ביום שלישי ה10.10 לפטיפון ת"א כניסה - 30 ש"ח רוצים לדעת עוד?! כנסו לפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1634 ולאתר הלהקה www.beat69.up.co.il

sok777

New member
אבל למה

אתה לא מברך אותנו בחג אורים שמח? או שנהנה במדורה? איזה לא מקורי שכמוך!!

RoySupernova

New member
חח זה מזכיר לי..

שאני וחברים שלי החלטנו לפני שנתיים לבנות סוכה-סוכה לעצמנו.. לאסוף קרשים ולבנות ממש משו רציני ולקרוא לו סוכה ולשים בו פול דברים והיינו שם כל השבוע.. היה אחלה חח אבל כל מי שראה אותנו אוספים קרשים שאל אותנו אם לא התבלבלנו קצת בחג.

RoySupernova

New member
כן אבל..

החלטנו לבנות את זה בחצר של הבניין של אחד החברים.. ואפילו חיברנו עם כבלים מהחלון שלו חשמל והכול והיה לנו שם טלוויזיה ופלייסטיישן חח זה היה באמת אחלה.. אבל היו איזה שתי שכנות זונות מבניין אחר שכל יום צרחו עלינו לשתוק והתקשרו למשטרה ואחרי החג נאלצנו לפרק את הסוכה.. חח פעם אחת היינו המון ילדים ופתאום באה ניידת ואני לא זוכר למה אבל השוטר התעצבן עליי וממש לא עשיתי כלום.. הוא חשב שהתחצפתי אליו או משו כזה אבל באמת שלא.. קיצר הוא ביקש את המספר פלאפון שלי.. חח אולי הוא ניסה בעצם להתחיל איתי.. אבל מכיוון שאני בכל ה5 שנים שיש לי פלאפון השתמשתי בו פחות ממספר השנים שיש לי אותו נתתי לו את המספר בשמחה.. הוא עוד לא התקשר אליי עד היום.. אני חושב.

למעלה