עוגה בחושה תפוחים ושוקולד
עוגת תפוחי עץ ושוקולד תבנית קפיץ 26 משומנת 3 תפוחי עץ גרנד מגוררים או חתוכים לקוביות 200 גרם צימוקים 200 גרם שוקולד צ'יפס או מריר מגורר 200 גרם אגוזים קצוצים כוס סוכר סוכר וניל 2 כוסות קמח תופח מעט קינמון 4 ביצים 4\3 כוס שמן כף ברנדי כף רום מעט מרגרינה קשה לשימון התבנית קצפת להגשה מערבבים תפוחים, שוקולד,צימוקים,אגוזים,סוכר,. מוסיפים לאט את סוכר הוניל, הקמח,והקינמון.מערבבים ביחד. טורפים היטב את הביצים ומוסיפים אליהם שמן, ברנדי ורום. מערבבים את שתי התערובות. יוצקים לתבנית המשומנת ואופים בחום בינוני כ-30 דקות. מצננים ומגישים עם קצפת. .דוע לש םעטב ןותיע ךותמ