חג שמח חג שמח לכל משתתפי הפורום הפעילים והסמויים שיעבור חג שמח ונעים ללא מריבות וסיכסוסים. חג שמח
א אוסה New member 22/5/07 #1 חג שמח../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif חג שמח לכל משתתפי הפורום הפעילים והסמויים שיעבור חג שמח ונעים ללא מריבות וסיכסוסים. חג שמח
חג שמח../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif חג שמח לכל משתתפי הפורום הפעילים והסמויים שיעבור חג שמח ונעים ללא מריבות וסיכסוסים. חג שמח
א אמא לבוגרים New member 22/5/07 #2 חג שמח ../images/Emo158.gif../images/Emo39.gif שיעבור בשלום על תושבי שדרות, חיילי צה"ל. הנאה רבה לכם.
חג שמח ../images/Emo158.gif../images/Emo39.gif שיעבור בשלום על תושבי שדרות, חיילי צה"ל. הנאה רבה לכם.
ט טרום כלה New member 22/5/07 #3 ../images/Emo173.gif חג שמח ../images/Emo171.gif שיעבור לכולם בכיף. אני מתחילה לאפות.
פ פנינה של יופי New member 22/5/07 #5 חג שמח לכולם../images/Emo172.gif החג היחידי שאני דווקא אוהבת לחגוג נהנית ממנו ותמיד נזכרת במלחמות המים שהיינו עושים בילדות... אבי החורג היה מחבר צינור והיינו משתוללים ואח"כ היינו ממלאים שקיות מים ומזורקים אחד על השני... אחחחחחחחחח געגועים ל"שכונה"
חג שמח לכולם../images/Emo172.gif החג היחידי שאני דווקא אוהבת לחגוג נהנית ממנו ותמיד נזכרת במלחמות המים שהיינו עושים בילדות... אבי החורג היה מחבר צינור והיינו משתוללים ואח"כ היינו ממלאים שקיות מים ומזורקים אחד על השני... אחחחחחחחחח געגועים ל"שכונה"
E einatgross1 New member 23/5/07 #6 חג ביכורים שמח! אני מאחחלת לכולם קציר מהנה וביכורים אישיים ומשפחתיים רבים,