חג שמח

חג שמח../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

מה עם שרשור תמונות לשבועות? כרגע יש לי רק אחת מהבוקר, של יולי לפני שיצאה לה לגן. שתי הגדולות יצולמו מחר... שיהיה לכולם חג שמח אתמול הייתי בארוחת ערב משפחתית לשבועות שעתיים לפני הארוחה אמא שלי התקשרה אליי בפניקה שפתאום היא הבינה שיהיו יותר אנשים ממה שהיא תכננה ולא נראה לה שיש מספיק אוכל... אז הכנתי פשטידת בטטות (מצויינת, מהספר של ליהיא לפיד) וסלט פתיתים עם גבינה צפתית וקישואים מוקפצים.. והיה מ-עו- לה בסוף הארוחה אמא שלי אמרה לי תודה.... איזה כיף.

חג שבועות שמח ../images/Emo171.gif

אחחח... אין על החג הזה
עוגת גבינה פירורים כבר במקרר, בתקווה שיצאה טוב, כי פעם ראשונה שמכינה כזאת
.

ואצלי יש כבר טירמיסו קרה שפשטו עליה כבר אתמול

ובגלל שלא התחשק להם אז לא פיזרתי למעלה אבקת קקאו - יצא מעולה גם בלי זה. ולמדתי עוד עוגת גבינה אחת מקרין גורן ואני מתה כבר לנסות אותה זה שוקולד עם גבינה.

prtywomen

New member
../images/Emo172.gifחג שמח לכל האימהות המקסימות../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif

חג שמח..

חג שמח לכולם ../images/Emo171.gif

אצלי - עוגת גבינה בדמעות, עוגת חלב, מוס טונה וגבינות שמנת תוצרת בית כבר מוכנות. בצק ללחמניות - בהתפחה, וכן הבצק לפוקאצ'ות. פשטידות אתחיל להכין יותר מאוחר, שישארו חמות לערב. אולי אצליח לצלם - אם יהיה לי כוח. חג שמח לכולם.

איזה ילדות מתוקות.

חג שמח לכולן, לא צילמתי השנה כי לא היה שום ארוע חגיגי לא בגן ולא בבית הספר.

אה...והתפריט אצלי -

פשטידת חצילים וגבינה - בלי בצק פשטידת ירקות וגבינות - בלי בצק פסטה ברוטב עגבניות בורקס קטנים ממולאים בטטה וגבינה בולגרית סלטים שונים ומיוחדים עוגת גבינה פרורים חג שמח ולבן.

למעלה