חג שמח
זאדק הערס הפולני Active member 23/7/07 #1 זה מה שקורא כשנותנים לנשים להשתלט על החגים תראו כמה חגים יש בשביל הנשים ומה אנחנו קיבלנו ? ט' באב ?? טפיייי
זה מה שקורא כשנותנים לנשים להשתלט על החגים תראו כמה חגים יש בשביל הנשים ומה אנחנו קיבלנו ? ט' באב ?? טפיייי
זאדק הערס הפולני Active member 23/7/07 #1 קורא = קורה (גיסתי הכוסית פה עם חצאית מיני) וקשה לי להתרכז ../images/Emo3.gif
T The Guardian17 New member 24/7/07 #4 טפוווווווו באב סעמק "למה לא קנית לי דובי לב יותר גדול ?..." כוסאמא שלך..טחנתי שבועיים בג'בלאות..זה מה שהכושים מכרו בתחנה המרכזית בת"א..שתקי ותתפשטי כבר
טפוווווווו באב סעמק "למה לא קנית לי דובי לב יותר גדול ?..." כוסאמא שלך..טחנתי שבועיים בג'בלאות..זה מה שהכושים מכרו בתחנה המרכזית בת"א..שתקי ותתפשטי כבר
מ מכורה לפיתוי שלך New member 24/7/07 #5 מה טחנת בדיוק? ומה מתנות? זה היום בו הולכים לגורן וחוטפים בתולות
T The Guardian17 New member 24/7/07 #6 יופי שחוטפים ומה אז ?!?!? מצלמים אותן ותולים פוסטרים בחדר כמו דוסים ?.??!
זאדק הערס הפולני Active member 25/7/07 #1 אני דווקא הייתי קודם הורג ואז אונס ורק בסוף הייתי חוטף אותה .. כמובן שזה תלוי באיך זה לזיין אותה בתוך גוויה ../images/Emo3.gif
אני דווקא הייתי קודם הורג ואז אונס ורק בסוף הייתי חוטף אותה .. כמובן שזה תלוי באיך זה לזיין אותה בתוך גוויה ../images/Emo3.gif
נ נוכח במקומי New member 24/7/07 #9 ../images/Emo207.gifחדש כאן שלום לכולם אני אייל ואני חדש כאן("אנחנו אוהבים אותך אייל") קורא סמוי כבר המון זמן. זהו החלטתי להצטרף יש מבחן קבלה?
../images/Emo207.gifחדש כאן שלום לכולם אני אייל ואני חדש כאן("אנחנו אוהבים אותך אייל") קורא סמוי כבר המון זמן. זהו החלטתי להצטרף יש מבחן קבלה?
S somebodddy New member 24/7/07 #10 כן, יש מבחן קבלה אתה צריך לצלם את עצמך מתאבד, להעלות את הסרטון לפליקס, ולתת כאן קישור.
נ נוכח במקומי New member 24/7/07 #11 יש בעיה אחת קטנה עם המבחן הזה אני לא יודע להעלות סרטונים לפליקס....
R Roobie New member 24/7/07 #12 עזוב תהרוג עשרים ערבים וגור חתולים. (טיפ קטן - אם תשאל "אבל למה גור חתולים?", זה ממש אבל ממש לא יקדם את הקבלה שלך)
עזוב תהרוג עשרים ערבים וגור חתולים. (טיפ קטן - אם תשאל "אבל למה גור חתולים?", זה ממש אבל ממש לא יקדם את הקבלה שלך)
S somebodddy New member 24/7/07 #13 ועוד טיפ אם תשאל "אבל למה גור חתולים?", לא רק שזה ממש אבל ממש לא יקדם את הקבלה שלך, זה גם ימנע ממך להתקבל לקומונה שלי! לא שזה הפסד גדול...
ועוד טיפ אם תשאל "אבל למה גור חתולים?", לא רק שזה ממש אבל ממש לא יקדם את הקבלה שלך, זה גם ימנע ממך להתקבל לקומונה שלי! לא שזה הפסד גדול...