חג שמח [לא היה לי כוח לעשות משהו נורמלי,תסלחו לי?--->] איך אתם חוגגים? מה התיכנונים לחופש?
9 999שקד דגן New member 15/12/06 #1 חג שמח../images/Emo138.gif [לא היה לי כוח לעשות משהו נורמלי,תסלחו לי?--->] איך אתם חוגגים? מה התיכנונים לחופש?
חג שמח../images/Emo138.gif [לא היה לי כוח לעשות משהו נורמלי,תסלחו לי?--->] איך אתם חוגגים? מה התיכנונים לחופש?
I Infinity AL New member 15/12/06 #2 חגים שמחים../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo137.gif אנחנו לא ממש חוגגים..מדליקים נרות..מכינים סופגניות וזהו... תכניות לחופש? לסיים את העבודות, ללמוד, לעבוד ולבלות קצת בין השאר..
חגים שמחים../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo137.gif אנחנו לא ממש חוגגים..מדליקים נרות..מכינים סופגניות וזהו... תכניות לחופש? לסיים את העבודות, ללמוד, לעבוד ולבלות קצת בין השאר..
V vered151 New member 15/12/06 #3 חג שמחח!!! ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif מממ... מסיבה בשבת... להיות באירוע של RC... ויש מלא לימודים =\ שיהיה לכולם בנזונה של חג! נצלו תחופש ותהנו
חג שמחח!!! ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif מממ... מסיבה בשבת... להיות באירוע של RC... ויש מלא לימודים =\ שיהיה לכולם בנזונה של חג! נצלו תחופש ותהנו
B Blue Aura New member 15/12/06 #4 או, יש הרבה>< רק יומיים חופשייםP: + מחר טיול לעכו. יום ראשון נוסעת לקנות חולצות. יום שני טיול ג'יפים יום שלישי חופשי. יום רביעים מפגש פורום קלי קלארקסון יום חמישי חופשיPף
או, יש הרבה>< רק יומיים חופשייםP: + מחר טיול לעכו. יום ראשון נוסעת לקנות חולצות. יום שני טיול ג'יפים יום שלישי חופשי. יום רביעים מפגש פורום קלי קלארקסון יום חמישי חופשיPף
B Blue Aura New member 15/12/06 #5 ולעצב תמונה לעבודה באנגלית...../images/Emo189.gif ולעבוד על מתמטיקה כי אחרי חנוכה אנחנו רק מתרגלים עד למתכונתP: חג שמח לכולם
ולעצב תמונה לעבודה באנגלית...../images/Emo189.gif ולעבוד על מתמטיקה כי אחרי חנוכה אנחנו רק מתרגלים עד למתכונתP: חג שמח לכולם
H HeNoOsH New member 15/12/06 #7 חנוכה שמחח :] אצלנו אמא שלי חוגגת...חחח אני זוכרת שנה שעברה כשהדלקנו את הנר הראשון היא הייתה כ"כ שמחה שהיא התחילה לשיר וכולנו נסחפנו אחריה ומצאנו את עצמנו אחרי שעתיים ממשיכים לשיר כמו בגן...
חנוכה שמחח :] אצלנו אמא שלי חוגגת...חחח אני זוכרת שנה שעברה כשהדלקנו את הנר הראשון היא הייתה כ"כ שמחה שהיא התחילה לשיר וכולנו נסחפנו אחריה ומצאנו את עצמנו אחרי שעתיים ממשיכים לשיר כמו בגן...