חג שמח

mikko1

New member
חג שמח ../images/Emo138.gif ../images/Emo137.gif

חג שמח לכולם!!! תאכלו הרבה סופגניות, והכי חשוב שתהיו תמיד מאושרים. דרך אגב, מה התוכניות שלכם לחג? לי עדיין אין תוכניות מיוחדות.

חג מלא אור ../images/Emo42.gif

זהירות עם הסופגניות
. לגבי תוכניות - רצינו לעשות סדנה בטבע מחר, אבל היא נדחתה בגלל מזג האויר הגשום. חשבתי להכין במקום סופגניות קטנות כמו שאכלתי פעם ביוון (שמה קוראים לזה כדורי דבש...). דרך אגב למישהו יש מתכון טוב לסופגניות?

חג שמחחחחחחחחח../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

לכולםםם.. מאחלת שאור יציף את חיינו..חיוך יוקרן מפנינו מנשמתינו.. שמחה, אושר ואהבה ימלאו את ליבינו..
התוכניות שלי לבנתיים זה לנסוע עם החניכה שלי המקסימה
(אני חונכת במסגרת פרוייקט פר"ח)לחויידע..זו הזדמנות מצוינת להכיר לה את המקום אני מקווה שיהיה לה מעניין..קראו לפעילות הזאת בשם: "הספגניה המדעית"(מעניין)..ולקראת סוף הפעילות תהיה הכנת הסופגניות עצמה... רק לראות את החניכה זורחת ..ואני מאושרתתתת אוהבת המוןןןןןןןן... ניצוצית ביום ובלילה

אני זוכרת את חונכות שלי

ואני מתגעגעת קצת לילדונת. אבל בטוח שהחניכה שנתנו לה עכשיו יותר טובה ממני.

../images/Emo13.gif

"חויידע"..זהו שם לכל אותם מרכזי מדע חוויתיים שמהוים מקום מפגש להתנסות, הנאה ולימוד חוויתי. מדובר בסגנון (Hands On)-`המוזיאון הפעיל` בשיטת--->לגעת כדי לדעת
. המבקרים יכולים לגעת, להפעיל ולשחק במוצגים שבתוך ה"מוזיאון" שמבהירים תהליכים ועקרונות יסוד בתחומי המדע השונים. הפעילים בחונכות פר"ח מוזמנים לפעילויות מגוונות במרכז עם החניכים ...כדי להעשיר את עולמם.. מרכזי חווידע נמצאים בחלקי הארץ השונים ..אחד מהם זה בחולון.. לצערי לא הלכנו
..החניכה שלי קיבלה שפעת..כולה צמרצורות עם חום גבוה
.. החלטנו שנשארים בבית...צחקנו , עשינו "שעשועלים"(חוברות יצירה).. שתינו יחד תה..ומסכנה היא אפילו לא יכלה לאכול סופגניה ..נתנה רק ביס קטנטן...מתה עליה
אבל ..כל דבר קורה לטובה ..ולשמחתינו יש עוד מפגש בתאריך 5 לינואר... ככה שיש עוד הזדמנויות ...

kung fu

New member
מעניין. תודה!

שמעתי על מוזיאון בחלון שהוא כולו חשוך, וההתנסות היא בחושך. אולי של מרכז עוורים. לא בטוחה. שמעת על זה?

לא שמעתי על זה ...../images/Emo13.gif

עד עכשיו..
. והנה הקישור..
http://news.walla.co.il/?w=/2500/580803/@@/item/printer

יעל :-)

New member
"דיאלוג בחשיכה"

מצרפת קישור לאתר שלהם. שמעתי שזה מומלץ! למי שמעוניין, זה עד סוף החודש.

kung fu

New member
תודה ../images/Emo24.gif

ביום חמישי אני מוזמנת להורים שלי ובטח נאכל שם סופגניות. תוכניות לחג? ללמוד קונג-פו, להמשיך להתפתח, ובעצם מה שאני עושה כל יום

חג חנוכה שמח

את תחילת החג הרס לי הבחור שאני יוצאת איתו. אבל לפחות קיבלתי החלטה מכרעת להעיף אותו מחיי. ולהמשיך הלאה. בתקווה מה שיבוא יהיה יותר טוב. יותר לא אתפשר על עצמי, ולא אעשה הכל בשביל הוריי. גם אני בת אדם, ואם לי טוב גם להם צריך להיות טוב.

למעלה