חג שמח

לא חזרה עדיין !!!!

פעם אחת התקשרה מהנייד אמרה שהכל בסדר עושים חיים ואני חושבת אולי להתגנב לשם להציץ... מה אתם אומרים????

דאגה ומשמעותה

שלומלום לך, סתם משהו שאולי יהיה עבורך לתועלת. את יודעת למה אנחנו דואגים? דאגה זה מנגנון שמופעל במצבים בהם אין לאדם שליטה, אנחנו אוהבים לשלוט בארועים שבחיינו ואז כשאין לנו שליטה אנחנו מפעילים דאגה. ברמה העקרונית זו בסך הכל מניפולציה עצמית שהמטרה שלה לתת לנו תחושת שליטה חלקית, הרי אנחנו עושים משהו (דואגים). אולי זה שתתבונני בעניין חוסר השליטה שלך ותלמדי לשחרר יוכל להקל עלייך את הלילה הקרוב ובכלל את החיים. חיבוק גדול שלומלום

viviti

New member
תנגבי את הדמעות מהר.......

תסמכי על הילדה שלך! יש לה ראש על הכתפיים....... שום דבר רע לא יקרה לה יהיה בסדר...

ייייישששששששש!!! היא חזרה!!!!

נהנתה מהמדורה ומהחברה אמרה שאני קרציה מה לעשות צודקת!!! הלכה להתקלח!!!! הוקל לי....

אורמור

New member
מותר לך ליד´וג, זה חוקי..

כי אתה אמא..זה אפילו כתוב בחוק אמא = דואגת זו משוואה מוכרת.. אבל.. יש לי חדשה מסעירה בשבילך.. זו לא פ´ם ראשונה שלך ליד´וג ובטח גם לא אחרונה.. כשתפסיקי לדאוג..אז נתחיל לדאוג לך. אבל בזמן שאת דואגת.. תתחבקי פה איתנו.. ותורידי מינון.. ואם הילדה גם מחוברת לנייד.. אז יש לך קצה חוט.. וכשהלידו´ג יהיה מוגזם.. תטרטרי לה קצת ותרגעי. ובנתיים נשיבוק לך.. וחיוך מאור חכמה בלילה עם כל הגוזלים כבר באפסנאות..

למעלה