חג שמח נשאר לי לעטוף את תפוחי האדמה ו.....יאלה למדורה. אז תזהרו במדורות ותהנווו
א אוסה New member 5/5/07 #1 חג שמח../images/Emo117.gif נשאר לי לעטוף את תפוחי האדמה ו.....יאלה למדורה. אז תזהרו במדורות ותהנווו
S sunny8 New member 5/5/07 #2 ערב טוב לכולם ומדורות מוצלחות. ../images/Emo170.gif../images/Emo169.gif כבר אין מדורות של ילדי - כי הם גדלו כבר לא צריכים אותנו. אבל בכל זאת נעשה סיבוב מדורות פה בשכונה.
ערב טוב לכולם ומדורות מוצלחות. ../images/Emo170.gif../images/Emo169.gif כבר אין מדורות של ילדי - כי הם גדלו כבר לא צריכים אותנו. אבל בכל זאת נעשה סיבוב מדורות פה בשכונה.
נ נ ע מ ה 5 0 New member 5/5/07 #3 יאללה בטטות על האש../images/Emo169.gif../images/Emo117.gif אבל לא ליפני יציאת שבת, שימו לב חבר'ה, זה לא צחוק!!!
יאללה בטטות על האש../images/Emo169.gif../images/Emo117.gif אבל לא ליפני יציאת שבת, שימו לב חבר'ה, זה לא צחוק!!!
ר רחל הדרומית New member 5/5/07 #4 כולם הלכו לגמבו../images/Emo10.gif הילדים גדלו, כל אחד עם החבר'ה שלו. איזה כייףףףףףףףףףףף, אנחנו נטייל סוליקו לראות מדורות, פה ושם ננשנש ממדורות הילדים. חג שמח לכולכם.
כולם הלכו לגמבו../images/Emo10.gif הילדים גדלו, כל אחד עם החבר'ה שלו. איזה כייףףףףףףףףףףף, אנחנו נטייל סוליקו לראות מדורות, פה ושם ננשנש ממדורות הילדים. חג שמח לכולכם.
נ נ ע מ ה 5 0 New member 5/5/07 #5 ../images/Emo68.gifיענני מה? הזדקנו? חכי ליום חמישי.... אגב את יודעת לרקוד? (איתי)
ר רחל הדרומית New member 6/5/07 #6 חכי חכי נעמה../images/Emo6.gif אני יודעת צעד תימני, חחחחחחחחחחחחח. וואלה מרגישה זקנה כשכל הילדים לא בבית ולא צריך אימלה. אבל לפחות עשיתי הליכה של שלוש שעות לראות מדורות, האוכל של שבת בטוח כבר אינינו.
חכי חכי נעמה../images/Emo6.gif אני יודעת צעד תימני, חחחחחחחחחחחחח. וואלה מרגישה זקנה כשכל הילדים לא בבית ולא צריך אימלה. אבל לפחות עשיתי הליכה של שלוש שעות לראות מדורות, האוכל של שבת בטוח כבר אינינו.